web analytics

HASK Argan Oil Repairing haarverzorging

Arganolie is een bekend ingrediënt dat al jaren in huid- en haarverzorging gebruikt wordt. Arganolie bevat namelijk sterk verzorgende en hydraterende eigenschappen die ideaal zijn om je droge huid en/of haar eens stevig te verzorgen. Dat hebben ze bij het merk HASK alvast goed begrepen want hun haarverzorging staat helemaal in het teken van arganolie. Je kon het merk al een tijdlang in Nederland kopen maar nu is het ook in België verkrijgbaar. Het ideale moment om de HASK Argan Oil Repairing haarverzorging eens goed uit te proberen!

HASK Argan Oil Repairing haarverzorging

“Last van haar dat broos en beschadigd aanvoelt? Trakteer jezelf op gezonde en fabulous lokken met de HASK Argan Oil Repairing collectie. Het hoofdingrediënt van de producten uit deze collectie is arganolie, een tijdloos beautygeheim uit inheems Marokko.

Deze voedzame ‘wonderolie’ dringt diep de haarschacht binnen en biedt zelfs de meest rebelse lokken een pluisvrij, zijdezacht en zeer glanzend resultaat. Arganolie kent veel voordelen waaronder intense hydratatie, het herstellen van gespleten haarpunten en het levert een strijd tegen kroeshaar. “

Dit is wat ze bij HASK zeggen over arganolie en waarom het gebruikt wordt in hun producten. Arganolie zou een van de allerbeste ingrediënten zijn om droog en/of kapot haar grondig mee aan te pakken.

HASK Argan Oil from morocco shampoo

Ik ben zelf pas terug van vakantie dus mijn haar heeft het stevig te verduren gekregen. Zeker omdat ik me in tropische temperaturen bevond en op een plaats waar we veel dichter bij de evenaar waren, waardoor de zon echt recht op mijn hoofd scheen. Ik ben te koppig om een pet of hoed te dragen dus mijn haar heeft twee weken lang in de volle zon gezeten.

Dit had natuurlijk een enorme impact gehad op mijn haar. Zowel mijn haar als mijn hoofdhuid waren een stuk droger dan normaal, dit merkte ik zowel tijdens het wassen als tijdens het borstelen.

Het ideale moment om de producten uit de HASK Argan Oil Repairing collectie uit te proberen!

HASK Argan Oil reparing shampoo

De HASK Argan Oil Repairing collectie bestaat uit een aantal producten:

  • De HASK Argan Oil Shampoo en Conditioner: deze producten bevatten krachtige ingrediënten, zoals kokosnootolie, olijfolie, Shea boter en keratinaminozuren die het haar reinigen en verzachten.
  • De HASK Argan Oil Repairing Deep Conditioner: zit vol met zijde aminozuren, keratine en gehydrolyseerd collageen om het haar te voeden en verzachten.
  • De HASK Argan Oil Repairing Shine Oil: dit product bevat druivenpitten, sinaasappelolie en vitamine E voor een schitterende glans en gezonde lokken.

Wat verder ook leuk is aan de producten van HASK is dat ze volledig vrij zijn van ftalaten, sulfaten, gluten en alcohol. Verder zijn de producten ook niet getest op dieren, ook een serieus pluspunt!

De producten zijn geschikt voor droog, beschadigd of gekleurd haar. Mijn haar behoort tot al deze categorieën dus mijn haar is perfect geschikt om de HASK Argan Oil Repairing uit te proberen.

Ik heb de producten vlak na mijn vakantie getest om te zien of ik mijn haar weer ‘tot leven’ kon wekken en dat is vrij goed gelukt! Na gebruik van de gehele lijn voelde mijn haar veel zachter en soepeler aan. Vooral na het gebruik van de conditioner en de olie merkte ik een aanzienlijk verschil.

Verder waren de producten ook heel erg fijn in gebruik. Vaak schuimen dit soort ‘cleane’ producten niet zo goed als hun chemische broertjes maar daar had ik bij deze producten geen last van. Verder hebben ze ook een heerlijke (subtiele) sinaasappelgeur die perfect is tijdens de warme zomerdagen.

arganolie haarverzorging

Wel heb ik gemerkt dat de producten best wel heavy duty zijn, zeker als je ze allemaal in combinatie gebruikt. Heb jij dus geen last van extreem droog haar maar eerder normaal haar? Dan zou ik de producten eerder van elkaar apart gebruiken. Je zou anders wel eens het risico kunnen lopen dat je haar vet wordt. Ook met dun of futloos haar wordt het dus oppassen geblazen.

Als je wél last hebt van droog, beschadigd of gekleurd haar dan is dit zeker een heerlijke routine om te gebruiken!

De producten van HASK zijn sinds kort dus verkrijgbaar bij Kruidvat België, in Nederland waren de producten al langer te koop.

Is jouw haar ook zo droog tijdens de zomer?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

1 Comment

  1. Lisanne
    August 22, 2019 / 4:30 pm

    Wat een fijn product hè, die arganolie! Als je verschillende producten met arganolie gebruikt, moet je inderdaad wel oppassen dat je haar niet té vettig wordt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?