Hotspot: Sibella Schaffen

Als je ook in de regio Hageland woont dan weet je wel dat hier echt amper iets te doen is. Aan de Belgische kust en in steden zoals Brussel en Antwerpen heb je genoeg te doen, hier is het aanbod vrij schaars. Gelukkig zitten er hier ook wat hotspots verstopt en vandaag wil ik het graag hebben over Sibella. Sibella is een schoonheidssalon en gezondheidspraktijk gelegen te Schaffen (Diest). Lekker kortbij maar écht de moeite. Kijk je mee?

 photo Sibella 1_zpsy66xobfj.png

Wat is Sibella?

Als je op zoek bent naar een hotspot voor beauty, yoga en gezondheid ben je bij Sibella aan het juiste adres. Ze bieden een énorm assortiment aan behandelingen aan.

Ook is er een diëtiste aanwezig die je het beste dieetadvies geeft én je kunt er zelfs aan yoga doen. Zelfs complete arrangementen zijn mogelijk. Als je hier langskomt ga je niet alleen mooier maar ook gezonder terug buiten. Dit zijn de zaken waarvoor je terecht kunt bij Sibella:

 • Dieetadvies
 • Huidverzorging
 • Manicures & kunstnagels
 • Make-up
 • Permanente make-up
 • Wimpers & wenkbrauwen
 • Medische pedicure
 • Wax bar
 • Massages & arrangementen
 • Afslanken
 • Groepslessen

De winkel

Je kunt er niet alleen terecht voor behandelingen maar ze hebben ook een prachtige winkel. Hier vind je een heleboel mooie merken zoals Sleek, Bellapierre, OPI en zelfs L’Occitane.

Vroeger moest je al helemaal naar Brussel of Antwerpen voor een fysiek verkooppunt van L’Occitane maar nu dus niet meer!

Bellapierre is sowieso ook een merk waar ik enorm vaak vragen over krijg. Ik gebruikte het merk tijdens mijn opleiding en gebruik het ook zeer frequent tijdens visagie opdrachten.

Het is een volledig mineraal merk dat hypoallergeen is én goed voor je huid. Hun oogschaduwkits, BB creams en losse foundations zijn echte aanraders. Je kunt het merk nu dus ook bij Sibella in de winkel kopen.

 photo Sibella 3_zpsiyajffuw.png

Het assortiment van Sibella is dan ook zeer uitgebreid, zeker bij Sleek vind je alles wat je nodig hebt. Het assortiment is gelijk dubbel zo groot dan bij andere verkooppunten én extra pluspunt: de testers zijn echt extreem netjes.

Als je in regio Hageland woont is de winkel echt een must-do want je vindt hier nergens in de buurt zoveel mooie merken. Ook de expertise van eigenaresse Steffi zorgt ervoor dat je hier met veel plezier komt winkelen.

De Sibella webshop

Woon je niet dichtbij maar wil je wel graag bij Sibella winkelen? Dan kun je dat ook gewoon uit het gemak van je eigen zetel doen. Sibella heeft sinds kort ook een zeer uitgebreide webshop waarop je merken als Sleek, Bellapierre, OPI en EvaGarden kunt bestellen.

Ook het merk Institut Esthederm is te koop via de webshop, dit is het merk dat ze in het schoonheidssalon verkopen. Institut Esthederm is een merk dat vooral op huidverbetering werkt én zelfs geschikt is voor de meest gevoelige huidjes.

 photo Sibella 2_zpsrehdkaal.png

Je hoort het al: ik ben echt enorm verrast door deze mooie zaak. Zeker omdat er bijna nooit leuke adresjes in mijn buurt te vinden zijn, het lijkt hier soms echt the middle of nowhere, haha! Je gaat zeker nog meer horen over deze zaak dus stay tuned!

Heb jij ook verborgen adresjes bij jou in de buurt?

Share:

3 Comments

 1. Manon
  March 28, 2017 / 6:46 pm

  Dat ziet er leuk uit

 2. March 31, 2017 / 10:22 am

  Ooh L’Occitane! Wat leuk zo dichtbij!

 3. Christine
  April 4, 2017 / 12:01 pm

  Ik woon in Antwerpen dus ik hoef niet ver te zoeken voor leuke plekjes, Sibella lijkt echt heel speciaal!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?