Human+Kind Body Soufflé review

Human+Kind is geen onbekend merk hier op mijn blog. Dit natuurlijke, diervriendelijke merk maakt ontzettend fijne producten voor het lichaam, gelaat én haar.

Een recente ontdekking van mij is de Human+Kind Body Soufflé. Deze heerlijke lichaamscrème voor de droge en gevoelige huid is gewoonweg fantastisch.

In dit artikel vertel ik dan ook graag meer over dit product! Kijk je mee?

Wat is Human+Kind?

Het Ierse Human+Kind is een merk dat zich sterk inzet voor de natuur. Hun mening is dat we mogen genieten van fijne schoonheidsproducten zolang we de natuur er niet mee belasten.

Ze proberen hun producten dan ook te maken met zo min mogelijk impact op het milieu. Uiteraard zijn hun producten ook volledig cruelty free!

Ze hebben een vrij uitgebreid assortiment aan producten. Of je nu op zoek bent naar een shampoo, een handcrème of een reinigingsmelk: bij Human+Kind hebben ze het wel!

Een van de producten die ik recent leerde kennen is de Human+Kind Body Soufflé.

Deze unieke body lotion komt in een licht opgeklopte vorm, net zoals een echte soufflé. Het fijne hieraan is dat hij óntzettend snel intrekt, een heel stuk sneller dan de gemiddelde bodylotion.

Ondanks de lichte textuur is hij wel heel erg rijk en voedend voor de huid. Droge plekjes verdwijnen dankzij de Human+Kind Body Soufflé als sneeuw voor de zon.

Ik vind dit product vooral prettig direct na het douchen in de ochtend. Breng hem aan als de huid nog licht vochtig is en je zult merken dat je de hele dag lang een zijdezacht velletje hebt.

Meteen na het insmeren je kledij aantrekken is dankzij de lichte moussetextuur dus ook helemaal geen probleem!

Dat is dan ook de reden waarom ik de Human+Kind Body Soufflé de afgelopen maanden enorm vaak gebruikt heb.

Ik hou er meestal niet van om me in te smeren bij warmere temperaturen omdat ik het plakkerige gevoel echt vreselijk vind. Het enige probleem? Mijn huid wordt op die manier wel heel snel droog.

Met zo’n product als deze Body Soufflé kun je je huid gewoon lekker blijven hydrateren, ook tijdens de warmere zomermaanden.

Ben je dus nog op zoek naar een heerlijk lichte body lotion die snel intrekt en niet plakt maar de huid wel voldoende hydrateert? Of ben je nog op zoek naar een fijn product dat volledig dierproefvrij is en grotendeels natuurlijk is? Dan zit je bij deze unieke Body Soufflé zeker goed!

Zelf eens proberen? Je vindt de producten van Human+Kind o.a. bij Douglas, Bio Amable en Cosmania.

Hoe hydrateer jij je huid in de zomer?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?