I Heart Makeup Death by Chocolate palette

Budgetproof eyeshadow palettes zijn echt mijn grote zwakte als het op make-up aankomt. Doordat ze zo goedkoop zijn vind ik het niet erg om er meerdere te proberen dus blijf ik ze maar kopen. Hierdoor doe ik wel eens vaak een miskoop en blijkt het palette toch niet zo goed te zijn als ik dacht. Gelukkig is dat niet altijd het geval zoals bij deze I Heart Makeup Death by Chocolate, wat echt een toppertje is. In dit artikel vertel ik graag meer over deze favoriet van mij!

I Heart Makeup Death by Chocolate

De I Heart Makeup palettes zijn echte budgettoppers. Je koopt ze gewoon bij Kruidvat (of online bij Boozyshop) en ze gaan je portemonnee zeker geen pijn doen. De eyeshadow palettes bevallen een heleboel prachtige neutrale kleuren en ieder palette heeft een bepaalde opzet. Zo zijn er een aantal palettes die wat knalkleuren bevatten maar er zijn ook wat ‘gewonere’ palettes.

I Heart Makeup Death by Chocolate

Het I Heart Makeup Death by Chocolate palette is mijn favoriet, zeker in de herfst en in de winter. Dit palette bevat veel neutrale tinten maar ook wat gouden kleuren en zelfs een aantal paarse en roestige kleuren. Voor iedere oogkleur zit er wel een complimentaire kleur tussen die je ogen er echt doet uitspringen!

Bij de andere palettes had ik eerder het gevoel dat ze of te neutraal zouden zijn of dat ik een aantal kleuren waarschijnlijk niet zou gebruiken. Bij Death by Chocolate zijn alle kleuren even draagbaar maar toch ook weer speciaal op hun manier.

I Heart Makeup Death by Chocolate

Vrijwel alle tinten voelen superzacht aan op de huid en laten zich makkelijk blenden. Zelfs de zwarte oogschaduw (All is Lost) is zeer goed gepigmenteerd en heel erg makkelijk in gebruik! Het palette bevat een goede mix tussen mattes en shimmers en beide types presteren even goed. Zo zie ik het graag!

Imma let the swatches do the talking, dan kun je het zelf met eigen ogen zien hoe mooi dit palette is. Dit zijn de swatches:

I Heart Makeup Death by Chocolate

Rij 1

I Heart Makeup Death by Chocolate

Rij 2

I Heart Makeup Death by Chocolate

Rij 3

Je krijgt dus echt een hele brede waaier aan kleuren, zoals je hierboven kunt zien. Brons, koper, goud, aubergine, paars, groen, beige, … En ze zijn werkelijk allemaal even mooi! Dit is zeker een van de betere budget palettes in mijn ogen.

Het I Heart Makeup Death by Chocolate palette is o.a. te koop bij Kruidvat maar online ook makkelijk te vinden via Boozyshop. Niet ieder Kruidvat heeft een I Heart Makeup schap dus als je het via Boozyshop koopt heb je het meestal de dag erna al in huis. Voor een I Heart Makeup oogschaduw palette betaal je € 9,49.

Wat vind jij van dit palette?

5 Comments

 1. March 2, 2018 / 8:09 am

  ik moet deze ook weer eens in mijn stash opgraven, zeker een mooi palette! 🙂

 2. Manon
  March 2, 2018 / 2:29 pm

  Deze is heel mooi heb het zelf ook, alleen tijdje niet meer gebruikt oeps

 3. Rosanne
  March 2, 2018 / 6:55 pm

  Mooi palette zeg! Ik vind de paars roze kleuren erg mooi. Het is dat ik al genoeg natural palettes heb, maar anders kwam deze wel bij de collectie..

 4. March 20, 2018 / 10:13 am

  Ik heb deze ook maar gebruik hem eigenlijk te weinig! Toch vind ik het nog steeds een mooi palette en ben ik er zeker tevreden over!

 5. April 4, 2018 / 6:23 pm

  Wauw dat zwart! Echt indrukwekkende pigmentatie 😮

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?