I Heart Revolution Nudes Mini Eyeshadow Palette

Ik hou van kleine, handzame oogschaduwpalettes. Zeker als ze kwalitatief ook goed zijn en als ze betaalbaar zijn al helemaal. Daarom wil ik jullie vandaag het I Heart Revolution Nudes Mini Eyeshadow Palette laten zien. Een schattig klein paletje met draagbare kleuren, ideaal voor op vakantie of om mee te nemen naar school of het werk. Kijk je mee?

I Heart Revolution Nudes Mini Eyeshadow Palette

I Heart Revolution (voorheen beter bekend als I Heart Makeup) is het goedkoopste merk binnen het moederbedrijf Revolution. De merken en producten die onder Revolution vallen komen hier best vaak voorbij op TPP en dat is zeker met reden. Hun producten zijn namelijk erg fijn voor de prijs en het assortiment is lekker groot. Tegenwoordig wordt het merk ook gewoon bij Kruidvat verkocht en is het extra toegankelijk.

LEES OOK: Makeup Revolution Hot Spice Blush palette

Een schattig paletje dat ik dus ook bij Kruidvat vond is het I Heart Revolution Nudes Mini Eyeshadow Palette. Dit kleintje ziet er echt lief uit met de chocoladeverpakking maar is tegelijkertijd wél goed gevuld. Er zitten namelijk acht oogschaduwkleuren in, van zeer licht tot vrij donker.

I Heart Revolution Nudes Mini Eyeshadow Palette

In het palette vind je dus acht verschillende kleuren terug die allemaal in de categorie nude vallen. Bij dit palette moet je geen knaltinten verwachten, aangezien het echt speciaal ontwikkeld is voor een neutrale nude look.

Op de eerste rij vinden we een aantal lichte kleuren terug, waaronder een subtiele highlighter, twee lichte shimmery tinten en een warme matbruine kleur. De onderste rij bevat ook een donkerbruine kleur, net als een satin peachy kleur. Verder vind je hier ook nog twee shimmery kleuren in terug waaronder weer een (iets donkerdere) highlighter en een cranberry paarse kleur.

Het is dus perfect mogelijk om een complete look te maken met alleen dit palette. Toch had de variatie iets beter gemogen, aangezien de twee matbruine kleuren redelijk sterk op elkaar lijken. Eentje is ietsjes warmer, terwijl de andere koeler en donkerder is. Op zich vind ik ze wel redelijk hard overeenkomen dus een iets lichtere bruintint zou misschien goed geweest zijn. Verder zit je met deze kleuren wel goed!

I Heart Revolution Nudes Mini Eyeshadow Palette

De pigmentatie is ook weer zeer goed, zoals we van Revolution gewend zijn. De twee matte kleuren hadden iets minder droog gemogen maar qua pigment valt er zeker niet te klagen. Met de shimmery kleuren ben ik helemaal blij want deze springen er echt bovenuit. Heel sterke pigmentatie, fijne structuur en laten zich makkelijk blenden. Ook de highlighters zijn zeer mooi maar het pigment is hier iets minder, juist omdat deze ook bedoeld zijn om subtiel aan te brengen.

De enige kleur waar ik echt problemen mee heb is de derde kleur van links op de eerste rij (onderste rij op de swatches). Deze kleur is echt puur glitter dus je moet hier echt voorzichtig mee te werk gaan. Er komt niet al teveel pigment van af dus ik ga deze alleen gebruiken als topper over een andere oogschaduw met meer pigment.

I Heart Revolution Nudes Mini Eyeshadow Palette

Ik vind het I Heart Revolution Nudes Mini Eyeshadow Palette niet het beste palette dat Revolution te bieden heeft. Toch is het zeker geen slecht paletje en voor het geld kan ik het nog altijd aanraden. Ik denk dat dit vooral een musthave is als je vaak reist of je make-up graag bijwerkt onderweg. Ik ga het zeker in mijn reistas stoppen want daarvoor is het echt ideaal!

Het I Heart Revolution Nudes Mini Eyeshadow Palette kost € 7,99 en is o.a. te koop bij Kruidvat.

Wat vind jij van het I Heart Revolution Nudes Mini Eyeshadow Palette?

1 Comment

  1. October 31, 2018 / 12:55 pm

    Zeker ideaal voor onderweg, perfect formaat daarvoor! De kleuren vind ik erg mooi die erin zitten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?