I Heart Revolution Surprise Dragon

Zijn jullie ook zo gek op paaseitjes? Ik alleszins wel! Helaas zijn ze niet zo goed voor je lijn én voor je gezondheid dus je kunt je niet al te veel laten gaan. Gelukkig zijn er sinds kort wel een aantal paaseitjes waarmee je jezelf kunt laten gaan en dat zijn de I Heart Revolution Surprise Eggs. Deze leuke eitjes zijn gevuld met oogschaduws én highlighters en dus helemaal dieetproef, haha! Ik kocht de I Heart Revolution Surprise Dragon en laat deze vandaag aan je zien. Kijk je mee?

I Heart Revolution Surprise Dragon

I Heart Revolution (voorheen beter bekend als I Heart Makeup) is een budgetproof make-up merk dat vaak met nieuwe producten komt. Ze zijn vooral bekend vanwege hun ‘chocolate bar’ palettes en de hartvormige highlighters. Sinds kort hebben ze een nieuw product, namelijk de Surprise Eggs.

Deze schattige eitjes zijn niet gevuld met chocolade maar juist met make-up. Ze zijn er in verschillende uitvoeringen in verschillende kleuren. Deze eitjes bevatten telkens vijf oogschaduwkleuren en twee highlighters. Bij ieder ei krijg je een andere selectie aan kleuren.

I Heart Revolution Surprise Dragon

Van alle eitjes sprak de I Heart Revolution Surprise Dragon mij het meest aan. Dit ei bevat twee warme highlighters waarvan een beigekleurig en een goudkleurig. Ik hou echt van warme highlighters aangezien deze het beste staan bij mijn gele ondertoon.

I Heart Revolution Surprise Dragon

Juliie weten inmiddels al wel dat highlighters bij mij vaak hit or miss zijn omdat ik zo licht ben van huid. Vaak zijn ze te geel, te goud of gewoon te donker. Dat is bij deze twee dus zeker niet het geval. Zowel de beige als de gouden highlighter zijn echt zeer draagbaar! Je kunt ze heel subtiel aanbrengen of juist heel sterk aanzetten. Beide highlighters zijn echt prachtig!

I Heart Revolution Surprise Dragon

Buiten deze mooie highlighters zitten er ook nog vijf oogschaduwtinten in. Ook deze kleuren zijn heel erg warm van toon. Je krijgt in totaal twee matte kleuren (donkerbruin en baksteenrood) en drie shimmery tinten: goud, koper en rood. De oogschaduws komen ook in de vorm van een ei en dat ziet er echt wel superleuk uit!

Over het pigment kan ik trouwens ook gelijk duidelijk zijn: het is echt fantastisch. Sowieso ben ik groot fan van I Heart Revolution én Makeup Revolution maar dit is nog een hele andere klasse. De drie shimmery tinten voelen ongelofelijk buttery en zacht aan, zoals je wel kunt zien op de swatches. De swatches zijn gemaakt door slechts een veeg aan te brengen, echt gek toch? De matte kleuren voelden ietsje stroever aan maar op de huid zie je dat zeker niet terug. Ook deze twee zijn dus kwalitatief erg sterk!

I Heart Revolution Surprise Dragon

Ik ben gewoon nog altijd in shock als ik zie hoe metallic deze kleuren zijn. Natuurlijk had ik wel op een goede pigmentatie gehoopt maar dat overtreft al mijn verwachtingen echt zwaar. Het enige jammere vind ik dat er geen lichte contourkleur in zit maar die pak ik er dan wel gewoon bij.

I Heart Revolution Surprise Dragon

Deze review is dus niet zo uitgebreid als jullie van mij gewoon zijn, gewoon omdat ik zó ongelofelijk onder de indruk ben en echt geen minpunten kan bedenken. Of ja misschien eentje en dat is dat de verpakking niet zo handig is. Maar anderzijds is de verpakking wél heel schattig en weet je het op voorhand al als je zo’n ei met make-up koopt.

Zowel de oogschaduw als de highlighters hebben me echt aangenaam verrast. Jammer dat de andere Surprise Eggs me niet echt liggen qua kleuren of ik had ze gewoon allemaal gekocht.

De producten van I Heart Revolution zijn o.a. te koop via de webshop Boozyshop.

Wat vind jij van dit product?

4 Comments

 1. March 29, 2018 / 11:29 am

  Hehe, deze zijn echt super leuk! ik ga er zeker eens achter kijken!

 2. Dana
  March 29, 2018 / 2:10 pm

  De kleuren zien er echt geweldig uit! Alleen inderdaad de verpakking is het minst handige..

 3. March 29, 2018 / 3:34 pm

  De oogschaduwtinten zien er mooi uit. Alleen de waar ik dus ook al over na dacht is de onhandige verpakking. Wel leuk bedacht, maar als je het ergens op moet bergen is het onhandig!

 4. April 4, 2018 / 5:04 pm

  Zo schattig! De pigmentatie is echt zo goed, had ik niet verwacht!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?