Ici Paris XL cadeaubon: wat kan ik kopen?

Een Ici Paris XL cadeaubon is een cadeau dat vaak gegeven wordt. Je hebt overal in België (of Nederland) wel een filiaal in de buurt, je kunt het bedrag kiezen én het is bijna geschikt voor iedereen. Toch zie ik online vaak dezelfde vraag terugkomen: “Wat moet ik kopen met mijn Ici Paris XL cadeaubon?”. In dit artikel zet ik daarom een aantal fijne ideetjes op een rij!

Cacharel Noa

Cacharel Noa

Als je aan Ici Paris XL denkt dan denk je vaak ook gelijk een parfum. Een Ici Paris XL cadeaubon is daarom ideaal om eens te investeren in een lekker luchtje.

Een absolute aanrader is Cacharel Noa, een heerlijke zachte geur die veel mensen lekker zullen vinden. Noa is ook niet al te duur dus ook met een lagere waarde op je bon kun je deze lekkere geur kopen.

Darphin Lip Oil

Ik hou ervan om mijn cadeaubons te gebruiken voor (luxe) producten die ik zelf waarschijnlijk niet zo snel zou kopen omdat ze toch een beetje té duur zijn. Een goed voorbeeld hiervan is de Darphin Lip Oil.

Deze Darphin lipolie werd geïnfuseerd met bloemblaadjes en zit boordevol verzorgende bestanddelen. In essentie is het gewoon een verzorgende lipgloss maar wel eentje die 20 euro kost. Ideaal dus als je jezelf eens goed wilt verwennen met een op en top luxe product!

Smashbox Superfan mascara

Smashbox Superfan mascara

Ook make-up is heel erg leuk om te kopen met een cadeaubon, zeker make-up die je zelf ook niet zo snel zou kopen. Ik ga ook meestal voor een mascara van Yves Rocher of Kruidvat, tenzij ik deze Smashbox Superfan mascara tegen een goede deal kan scoren (of met een Ici Paris XL cadeaubon).

De Superfan mascara geeft lekker veel lengte aan zelfs de allerkortste wimpers. Hij klontert niet en geeft een mooi fanned out effect. Verder zorgt deze mascara er ook voor dat je wimpers de hele dag lang mooi in de krul blijven.

Urban Decay Naked Reloaded palette

Urban Decay Naked Reloaded palette

Stel dat je een iets groter budget op je cadeaubon hebt staan of je bent bereid om iets bij te leggen, dan is dit palette zeker een aanrader! Het Urban Decay Naked Reloaded palette is kwalitatief echt super! Zowel de mattes als de shimmers blenden heel erg mooi en hebben goed veel pigmentatie. Je krijgt een grote variatie aan kleuren en je kunt veel kanten op met dit palette. Ideaal om een cadeaubon van € 50 of hoger voor te gebruiken!

Dit waren alvast een aantal fijne producten die hun geld zeker waard zijn en al helemaal als je een cadeaubon kunt inwisselen. Moest je nog een aantal euro’s over hebben op je Ici Paris XL cadeaubon dan zou je naar merken zoals Only You en BE Creative kunnen kijken. Zelfs voor lagere bedragen kun je wel een geschikt product vinden om je bon mee in te wisselen.

Krijg of geef jij graag cadeaubonnen?

Share:

2 Comments

  1. March 22, 2019 / 7:19 am

    Ooh ik ben gek op cadeaubonnen! Ik kan dan altijd uren kijken waar ik het aan uit ga geven. De lipoil lijkt me erg fijn voor mijn droge lippen.

  2. March 24, 2019 / 10:35 pm

    Oh ja, dit vind ik altijd zo lastig aan een cadeaubon, haha! Ik weet nooit wat ik moet kopen. Dit zijn wel heel fijne producten 🙂 Dat Urban Decay palette is sowieso echt een aanrader!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?