ICI PARIS XL cadeaubon: wat kan ik kopen?

Een ICI PARIS XL cadeaubon is een cadeau dat vaak gegeven wordt, zeker tijdens de feestdagen. Je hebt overal in België (of Nederland) wel een filiaal in de buurt, je kunt het bedrag kiezen én het is bijna geschikt voor iedereen. Toch zie ik online vaak dezelfde vraag terugkomen: “Wat moet ik kopen met mijn Ici Paris XL cadeaubon?”.

In dit artikel zet ik daarom een aantal fijne ideetjes op een rij!

Cacharel Noa

Cacharel Noa (hier te koop)

Als je aan de Ici Paris denkt dan denk je vaak ook gelijk een parfum. Een Ici Paris XL cadeaubon is daarom ideaal om eens te investeren in een lekker luchtje.

Een absolute aanrader is Cacharel Noa, een heerlijke zachte geur die veel mensen lekker zullen vinden. Noa is ook niet al te duur dus ook met een lagere waarde op je bon kun je deze lekkere geur kopen.

Estee Lauder Advanced Night Repair (hier te koop)

Ik hou ervan om mijn ICI PARIS XL cadeaubons te gebruiken voor (luxe) producten die ik zelf waarschijnlijk niet zo snel zou kopen omdat ze toch een beetje té duur zijn. Een goed voorbeeld hiervan is de Estee Lauder Advanced Night Repair.

Advanced Night Repair is een serum dat je ‘s avonds voor het slapengaan gebruikt. Het is een anti-aging serum dat voor iedere leeftijd geschikt is. Je kunt hem als dertiger gebruiken maar ook als 16-jarige kun je het serum prima gebruiken.

Het is dus geen serum dat rimpels belooft op te vullen maar dat er juist voor zorgt dat de huid zichzelf blijft herstellen, waardoor die vervelende rimpels langer wegblijven. Hoe vroeger je begint te smeren, hoe meer je huid er dus van kan profiteren.

Ook zorgt dit serum ervoor dat je huid er veel stralender en glanzender uit gaat zien én je make-up zit er ook nog eens mooier door.

DHC Deep Cleansing Oil (hier te koop)

De DHC Deep Cleansing Oil is een reinigende olie die je zowel voor je gezicht als voor je ogen kunt gebruiken. Het is een zeer heavy duty reiniger die komaf maakt met alle make-upresten en alles keurig weghaalt zonder de huid te irriteren. Zelfs de meest waterproof mascara verdwijnt als sneeuw voor de zon met deze reiniger.

De DHC olie is dan ook het perfecte product voor iedere make-up liefhebber en dus een zeer nuttig product om aan te schaffen met een ICI PARIS XL cadeaubon.

Kleinere bedragen

Moest je nog een aantal euro’s over hebben op je ICI PARIS XL cadeaubon dan zou je naar huismerken zoals Only You en BE Creative kunnen kijken.

Only You verkoopt aan slechts een paar euro dus zelfs voor lagere bedragen kun je wel een geschikt product vinden om je bon mee in te wisselen! BE Creative is dan weer net ietsje duurder maar alsnog een stuk goedkoper dan de meeste ‘gewone’ merken bij de ICI PARIS.

Dit waren dus een aantal fijne producten die hun geld zeker waard zijn en al helemaal als je een cadeaubon kunt inwisselen.

Krijg of geef jij graag cadeaubonnen?

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?