web analytics

ICI PARIS XL Pure skincare review

We kennen ICI PARIS XL voornamelijk als een parfumerie die premiummerken verkoopt. Maar wist je dat ICI PARIS XL ook een eigen (betaalbare) verzorgingslijn.

Binnen de ICI PARIS XL Pure lijn vind je een heleboel fijne producten terug die zeer betaalbaar zijn maar wel goed werken. In dit artikel laat ik een aantal van deze producten zien.

Kijk je mee?

ICI PARIS XL Pure skincare review

ICI PARIS XL is een keten die we vooral kennen van de duurdere parfums en huidverzorging. Merken zoals Estee Lauder, Chanel, Dior en Lancôme zijn dan ook de paradepaardjes van de keten.

Toch zijn ze bij de ICI PARIS de laatste jaren bezig om ook een andere markt te bespelen. Zo heb je hun professionele make-upmerk BE Creative of het betaalbare huismerk Only You met hun unieke limited edition collecties.Ook verkopen ze de laatste jaren hun eigen skincare tegen een fijne, betaalbare prijs. Ideaal voor mensen die wel een goede huidverzorging willen maar geen gigantisch budget hebben.

Voor deze producten kun je terecht bij ICI PARIS XL:

ICI PARIS XL Pure Cleansing Milk foto

ICI PARIS XL Pure Reinigingsmelk

Deze zachte reinigingsmelk is ideaal voor mensen met een normale tot droge huid.

Je kunt hem gebruiken als milde make-upremover (want hij haalt niet alles weg) maar ik vind hem vooral fijn om na het verwijderen van de make-up te gebruiken, als tweede stap in je routine dus.

Doordat hij zo mild en hydraterend is haalt hij alle overige make-uprestjes en viezigheid weg zonder dat het je huid uitdroogt of irriteert.

Niet de allerbeste reiniger op de markt om al je make-up mee weg te krijgen maar zeker een prima product als je snel last hebt van een droge of trekkerige huid!

ICI PARIS XL Pure eye make-up remover

ICI PARIS XL Pure Eye Make-up Remove

Een goede oogmake-upremover zou onmisbaar moeten zijn in iedere routine. Ik was dan ook zeer benieuwd naar deze van ICI PARIS XL Pure omdat ik het zo vaak gebruik.

De ICI PARIS XL Pure Eye Make-up Remover is een tweefasenreiniger. Dit betekent dat het product 2 verschillende actieve ingrediënten heeft die je met elkaar moet mixen.

Bij de meeste biphase reinigers gaat het om water en olie maar deze is volledig olievrij. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je ogen helemaal wazig of oily gaan worden als je dit product gebruikt.

ICI PARIS XL Pure gentle toning lotion

ICI PARIS XL Pure Gentle Toning Lotion

Deze toner is ideaal om je huid mee te verfrissen. Fijn om ‘s ochtends even snel over je gezicht te halen maar ook ideaal om ‘s avonds de allerlaatste make-uprestjes mee te verwijderen.

Verder vind ik deze toner ook heerlijk in het vliegtuig of als ik lang onderweg ben. Het geeft gelijk een oppeppend effect aan de huid en irriteert de huid niet.

Ik heb zelf een zeer gevoelige huid en ik kan deze toner perfect gebruik zonder last te ondervinden. Echt wel een fijn productje dus!

Conclusie

Zo zie je maar, voor basic producten hoef je écht niet veel geld te spenderen. Deze ICI PARIS XL Pure producten gaan op lange termijn je huid niet extra beschermen of verzorgen maar ze doen wel waar ze voor bedoeld zijn.

Ben je dus nog op zoek naar een aantal fijne en betaalbare reinigingsproducten? Hou dan ook zeker deze producten van ICI PARIS XL in je achterhoofd!

Heb jij al iets van het huismerk van de ICI PARIS geprobeerd? 

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

2 Comments

  1. April 14, 2020 / 10:26 am

    Oh wow wat een kleine prijsjes! Ik wist nog helemaal niet van deze producten af.

  2. April 14, 2020 / 6:42 pm

    Wat zien ze er mooi uit! Ik ben benieuwd 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?