web analytics

Illamasqua Beyond Powder Deity highlighter

In de zomer hou ik ervan om highlighter te gebruiken. Op mijn jukbeenderen maar ook op mijn sleutelbenen en decolleté, I just love to shine. Een van mijn favorieten op dit moment is de Illamasqua Beyond Powder highlighter in de kleur Deity. In dit artikel laat ik dit prachtige poedertje graag aan jullie zien!

Originele make-up van Illamasqua

Tegenwoordig is er al zoveel verschillende make-up op de markt dat het moeilijk wordt om verrassend uit de hoek te komen. Gelukkig zijn er nog een aantal merken die wél met unieke producten op de markt komen.

Een van die merken is Illamasqua. Dit merk lanceert al jarenlang de meest unieke collecties en ze slaan er telkens in om met iets origineel op te proppen te komen.

De Illamasqua Beyond Powder highlighter in de kleur Deity is het perfecte voorbeeld hiervan. Dit moet echt een van de meest speciale highlighters op de markt (en dus ook in mijn collectie!) zijn.

Wat maakt het Illamasqua Beyond Powder in ‘Deity’ zo uniek? 

De meeste highlighters zijn weinig origineel. Vaak gaat het om een gouden, roze of zilveren basis met daar wat shimmers doorheen verwerkt. Het is al zó vaak opnieuw gedaan, door meerdere merken.

Met deze Deity krijg je pas echt een uniek product in handen. Deze highlighter bevat namelijk een gouden basis met een GROENE glans er doorheen.

Je leest het goed, hij bevat inderdaad een groene glans en het vreemde hieraan is: het ziet er niet eens lelijk uit op je huid, het oogt juist heel erg feeëriek!

De llamasqua Beyond Powder Deity highlighter verandert ook van kleur naarmate je hem verandert van richting. In elk licht ziet de kleur er volledig anders uit!

Soms zie je het goud er mooi doorheen pieken terwijl op andere momenten de duochrome glans er goed doorheen komt. Het maakt niet uit hoe je je hoofd draait, Deity steelt telkens de spotlight.

(Deity in natuurlijk zonlicht)

Het poeder is verder ook gewoon een droom om te gebruiken. Deity voelt lekker zacht aan op de huid en geeft gelijk een stevige glans af zonder al teveel moeite.

Gelukkig is het ook geen overdreven glans waardoor het eventueel clownesque zou kunnen ogen. Je kunt deze highlighter zo sterk of zo zacht aanbrengen als je zelf zou willen.

Je merkt het al, ik ben gewoonweg verliefd op deze llamasqua Beyond Powder Deity highlighter. Dit is by far de mooiste en meest unieke highlighter die ik in mijn collectie heb en dat zegt al veel.

Deity kost € 41,00 en is o.a. verkrijgbaar bij LookFantastic Nederland.

Het is niet meteen het goedkoopste product maar de producten van Illamasqua gaan echt jaren mee!

In deze Youtube video van Too Much Tash kun je zien dat ze een Illamasqua blush 119 keer moest gebruiken voor ze nog maar pan zag en dan is de blush zelfs nog maar half leeg.

Je doet dus best lang met hun producten waardoor ze hun geld meer dan waard zijn! Ik vind het alleszins een correcte prijs voor zo’n goede kwaliteit. Moest deze highlighter ooit op geraken zou ik hem zeker opnieuw aanschaffen.

Wat is jouw favoriete highlighter?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?