web analytics

I’m From Rice Serum & Rice Cream

I’m From is een Zuid-Koreaans merk dat de laatste jaren serieus aan populariteit heeft gewonnen op het internet. Ze zijn voornamelijk bekend geworden omwille van hun producten op basis van rijstextract omdat deze wonderen zouden doen voor je huid.

Natuurlijk wou ik dat ook graag proberen dus ik besloot om het I’m From Rice Serum en de I’m From Rice Cream eens uit te proberen. Hoe dat mee is gevallen lees je in deze review!

I’m From Rice Serum (te koop voor € 28,99)

Het I’m From Rice Serum is een van dé bestverkochte producten van het merk. Het serum is samengesteld met 73% gefermenteerd rijst-extract. Dit ingrediënt heeft kalmerende en verhelderende effecten en bevat ook linoleenzuur, dat de huidbarrière voedt en versterkt. Hij bevat ook niacinamide, een stof die helpt om grove poriën aan te pakken.

Hierdoor is het eigenlijk het perfecte serum voor iedereen, werkelijk ieder huidtype heeft wel baat bij deze ingrediënten. Zeker ook als je een gevoelige huid hebt kun je dit product goed gebruiken.

Ik gebruik het serum graag in de ochtend omdat het lekker fris aanvoelt op de huid en ook nog eens snel intrekt. Als je het aanbrengt op de huid en daarna in de huid ‘klopt’ merk je dat je meteen een zachte huid krijgt die niet plakt of vet aanvoelt. Het serum voelt eigenlijk eerder aan als een lichte gel dan als een echt dik serum.

Op langere termijn merkte ik vooral dat mijn teint iets egaler werd en dat mijn huid wat jonger en frisser aantoonde. Ook de huidtextuur leek fijner te worden. Het was geen gigantisch verschil maar je zag het wel degelijk.

I’m From Rice Cream (te koop voor € 32,99)

De I’m From Rice Cream is samengesteld met extract van rijstzemelen, dat ceramiden bevat die zijn bekend om de huidbarrière te versterken. Ceramiden vormen een beschermende laag die beschermt tegen schade door de zon en helpt vocht vast te houden.

Deze crème is daarom ook echt perfect voor ‘s avonds als je echt wel een hydratatiebommetje kunt gebruiken. De crème voelt lekker dik aan en geeft vrijwel meteen de nodige verzorging aan de huid.

Doordat het zo’n dikke crème is, die ook een zachte olielaag achterlaat, zou ik hem niet perse aanraden om ‘s ochtends te gebruiken. Ook mensen met een vetter huidtype kunnen beter oppassen met deze crème.

Na gebruik van deze crème krijgt je huid de meest zachte dewy glow, precies alsof je huid straalt van binnenuit. Na een nachtje slapen lijkt het net alsof je pas van bij de schoonheidsspecialist komt en een dure behandeling hebt laten uitvoeren.

Ik snap heel goed waarom de I’m From producten met rijst zo populair zijn. Ze kunnen door verschillende huidtypes gebruikt worden en vormen een fijne basis voor de rest van je huidverzorgingsroutine.

Het serum voelt lekker fris en gelachtig aan op de huid, zorgt voor een mooie gladde teint en maakt de huid op langere termijn mooier en frisser.

De crème is dan weer lekker dik en geeft je huid een prachtige glow, zeker als je hem ‘s avonds gebruikt voor het slapengaan.

Wil je de producten zelf eens proberen? Je vindt de producten van het merk I’m From bij de Nederlandse webshop Little Wonderland. Bij Little Wonderland vind je heel wat fijne Zuid-Koreaanse en Japanse skincare terug.

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?