Inglot O2M Breathable Nail Enamel 625

Het warme weer is nu definitief voorbij dus moeten we ons weer klaarmaken voor de herfst. Dat doe ik het liefst door om te schakelen op vampy en donkere nagellakkleuren. Een goed voorbeeld hiervan is de Inglot O2M Breathable Nail Enamel 625 nagellak, die ook nog eens luchtdoorlatend is. Ik vertel je vandaag graag meer dit concept én over de mooie kleur.

inglot-1

“Een luchtdoorlatende nagellak? Wat is daar precies het nut van?” hoor ik je al denken. Dat is heel begrijpelijk want vroeger wist ik ook niet zo goed wat het was en of het daadwerkelijk verschil maakt. Ik heb alleszins geen achtergrond in nagels en/of nagelstyling dus als mijn uitleg niet volledig wetenschappelijk correct is, mijn excuses dan!

Ik kan dus alleen mijn eigen ervaring beschrijven en die is alleszins goed. Bij de meeste nagellakkleuren merk ik dat ik echt een basecoat moet gebruiken om verkleuring te voorkomen en zelfs dan is het al vaak op het randje. Met deze nagellak hoef je dus geen basecoat te gebruiken want het verkleurt je nagels niet, juist omdat de nagellak lucht doorlaat.

Op mijn teennagels draag ik soms twee weken lang dezelfde kleur waardoor er dus vaak verkleuring optreed. Dat is bij deze Inglot O2M Breathable Nail Enamel dus niet het geval! Daarom is dit echt hét perfecte kleurtje voor op je teennagels. Als je zwakke nagels hebt is het dus ook een pak gezonder omdat je nagels nog goed kunnen ademen onderin de nagellak.

inglot-2

Verder vind ik het kleurtje ook gewoon echt prachtig want het is zeker geen standaard rood. Het is een unieke mix tussen rood en roze met prachtige shimmers in verwerkt. De kleur verandert in ieder licht en is dankzij de mooie shimmers echt een eyecatcher. Het lakje neigt wel naar de donkere kant maar is ook weer niet té donker of saai. Daarom vind ik dit het ideale herfstkleurtje! In mijn ogen kun je met rood weinig verkeerd doen.

Ook de dekking en houdbaarheid zijn zeker niet verkeerd! De nagellak van Inglot ligt dus zeker in lijn met alle andere producten.

Benieuwd geworden? Ik kocht dit lakje bij La Bottega in Hasselt maar je kunt Inglot ook makkelijk online bestellen via Cosmania. Een nagellak van Inglot kost € 14,00.

Gebruik jij de producten van Inglot al?

Share:

4 Comments

 1. Dineke Rozema
  September 18, 2016 / 10:16 am

  Wat fijn! Ik kende dit verschil ook nog niet!

 2. September 18, 2016 / 12:02 pm

  wel een erg pretty tint 😀

 3. Nienke Hilbrands
  September 18, 2016 / 3:19 pm

  Prachtig kleurtje!

 4. September 18, 2016 / 8:39 pm

  Ik had ook nog nooit van een luchtdoorlatend lakje gehoord. Klinkt wel interessant! Mooie kleur ook 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?