web analytics

Inotyol Derma+

Als je mij al even volgt weet je dat ik een enorm droge en gevoelige huid heb. Nieuwe skincare uittesten is dus niet evident, tenzij het echt voor mijn huidtype gemaakt is. Mijn huid reageert vooral goed op producten uit de apotheek zoals deze Inotyol Derma+. Deze SOS-crème is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige en geïrriteerde huid. Ik vertel jullie daarom graag meer over deze crème.

Inotyol Derma+ huidirritaties crème

Rode vlekken, jeuk en een trekkerig gevoel zijn mij zeker niet onbekend. Sinds een aantal jaren heb ik last van een droge huid die ook nog eens extreem gevoelig is. Daarbij krijg ik nog eens last van eczeem en heb ik ook een aantal allergieën ontwikkeld dus mijn huid verzorgend is niet evident. Als de apotheker dan een nieuw product voor mijn huidtype heeft ben ik gelijk enthousiast.

Werking Inotyol Derma+

De nieuwe Inotyol Derma+ is een SOS-crème die de gevoelige huid aanpakt zonder vet aan te voelen. De meeste crèmes voor een droge en gevoelige huid voelen aan als zalfjes waar mijn haar in blijft plakken. Enorm vervelend maar er was helaas niet veel aan te veranderen. Met deze crème heb ik daar dus geen last van, wat ik een énorm pluspunt vind. Het maakt zo’n crème smeren toch weer wat laagdrempeliger.

Deze crème werkt hydraterend en maakt de huid weer soepel en elastisch. Dankzij de toegevoegde allantoine wordt de huid gelijk gekalmeerd en heb ik minder snel last van een jeukend of trekkerig gevoel. Er zit ook hyaluronzuur in verwerkt, wat ervoor zorgt dat de huidbarrière verbeterd wordt en rode vlekken sneller verdwijnen.

Inotyol Derma+ huidirritaties crème

Wanneer te gebruiken?

Je kunt de Inotyol Derma+ crème op verschillende momenten gebruiken. Ik gebruik hem graag voor het slapengaan als ik last heb van mijn allergieën of als mijn huid extra gevoelig aanvoelt. Je kunt hem ook gebruiken na een peeling, laserbehandeling of ontharing. Je hoeft dus zeker geen gevoelige huid te hebben om deze crème te gebruiken, hij is voor iedereen geschikt.

De crème mag ook gewoon op het lichaam gebruikt worden dus bv. na het scheren of zelfs bij het plaatsen van een tattoo mag je hem gebruiken. Door de SPF 30 is het ook een ideale zonnecrème!Mijn tube is inmiddels al goed vooruit gegaan maar zodra ik op vakantie vertrek gaat er zeker een nieuwe mee. Het is als een soort ‘verzekering’ voor mijn huid waardoor ik me toch veiliger voel als ik weg ben van huis.

Een gevoelige huid vergde altijd een hele voorbereiding waarbij ik voldoende zalfjes en crèmes mee moest nemen. Nu neem ik deze tube mee en ben ik gelijk in orde, I love it!

Inotyol Derma+ is verkrijgbaar bij de apotheker.

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

2 Comments

 1. Christine
  April 5, 2017 / 10:24 am

  Oh I need this! Ik was echt op zoek naar iets als dit!

 2. April 6, 2017 / 7:45 am

  Oooh fijn dat er eens een ‘niet vette’ creme is voor de droge huid.
  Ik gebruik momenteel om de droogte te bestrijden een gezichtsolie van clarins.

  Ilona

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?