web analytics

Intimacy Velvet Eau de Parfum (cadeautip!)

De Intimacy geuren van ICI PARIS XL zijn de laatste jaren enorm populair en dat is geheel terecht. Het zijn stuk voor stuk vrouwelijke, elegante geuren waar de meeste vrouwen wel blij mee zijn. De nieuwste Intimacy Velvet Eau de Parfum past ook perfect in dit rijtje.

Deze zachte, vrouwelijke geur is in mijn ogen een van de beste geuren om cadeau te doen deze feestdagen. Daarom laat ik deze geur in dit artikel uitgebreid aan jullie zien!

De nieuwe Intimacy Velvet

Intimacy is een parfum dat exclusief verkrijgbaar is bij ICI PARIS XL. Het merk heeft een aantal heerlijke geuren voor zowel mannen als vrouwen.

Ieder jaar lanceert Intimacy wel een nieuwe variant, de nieuwste variant zijnde de Intimacy Velvet Eau de Parfum.

Intimacy Velvet vertelt het verhaal van een jonge, dromerige vrouw vol levenslust. De geur is fruitig en vooral ook zeer bloemig dankzij de accenten van rozenblaadjes.

Verpakking

Alle Intimacy flacons hebben ongeveer hetzelfde uiterlijk, ze komen allemaal in een flacon met doorzichtig glas en met een lederen jasje.

De Intimacy Velvet is echter een speciaal geval. Dit keer komt de nieuwe geur namelijk in een fluwelen verpakking zodat de flacon helemaal bij de geur past.En niet alleen de flacon werd in een fluwelen jasje gestoken, ook de doos waar het parfum in zit kreeg een fluwelen toets. Zeer leuke branding als je het mij vraagt!

Geurnoten van de Intimacy Velvet Eau de Parfum

Intimacy Velvet is dus een zeer lichte, vrouwelijke geur. Hij is voornamelijk bloemig maar op een zeer zachte en lieve manier.

Dit zijn de geurnoten:

 • Top: mandarijn, citroen, bergamot, magnolia en roze peper
 • Hart: jasmijn, Bulgaarse Kazanlakroos, honing, cognac en kweepeer
 • Basis: hout, tabak en musk

Bij de eerste kennismaking met de geur ruik je meteen alle frisse componenten terug, net als de zachte en bloemige geur van de magnolia.

Naarmate je de geur langer draagt komen de jasmijn en de roos steeds sterker naar boven. De geur wordt steeds warmer en warmer hoe langer je hem draagt.

Doordat het een eau de parfum is kun je ook zeker niet klagen over de houdbaarheid. Hij blijft echt wel een aantal uur hangen zonder ook maar een beetje te verdwijnen.

Deze geur is dus ideaal om naar school of naar het werk te dragen aangezien je niet bij hoeft te sprayen doorheen de dag.

Verkrijgbaarheid

De nieuwe Intimacy Velvet Eau de Parfum is exclusief verkrijgbaar via ICI PARIS XL. De geur is verkrijgbaar in een formaat van 50 ml (€ 49,95) en een formaat van 100 ml (€ 69,95).

Op dit moment is er ook een leuke promotie waarbij je de Intimacy Velvet gift set voor € 49,95 kunt bestellen. Binnen deze gift set vind je de flacon van 50 ml, net als een body lotion van 150 ml en een solid perfume. De lotion en de solid perfume krijg je er dus gratis bovenop.

Ben jij al bekend met de Intimacy geuren? 

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

3 Comments

 1. November 26, 2019 / 7:02 am

  Oeeh deze klinkt heel erg lekker! Ik heb zelf Intimacy nude, een hele frisse zomerse geur. Velvet klinkt als een warme geur, perfect voor de herfst/winter.

 2. November 26, 2019 / 6:51 pm

  Oeh, deze kende ik nog niet. Klinkt goed! En een mooie flacon. 🙂

 3. November 28, 2019 / 1:27 pm

  oh deze klinkt wel erg lekker zeg, hij ziet er ook leuk uit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?