web analytics

ISDIN zonnebescherming

ISDIN is een merk dat al 40 jaar lang innovatieve huidverzorging produceert. Waar ze echter echt in uitblinken is hun zonnebescherming. De zonnecrèmes van ISDIN zijn de laatste jaren echt aan een opmars bezig en het assortiment blijft ook alleen maar groeien.

Nu het eindelijk een beetje goed weer is in België leek het me het ideale moment om de ISDIN zonnebescherming eens uit te proberen. In dit artikel laat ik dan ook een aantal fijne producten van het merk zien. Kijk je mee?

ISDIN is een Spaans merk dat sterk inzet op het lanceren en verbeteren van nieuwe innovatieve producten. Ze werken nauw samen met gezondheidsexperts en de wetenschappelijke wereld om zo uitsluitend de allerbeste producten te lanceren die effectief ook echt iets doen voor de huid.

Vanaf het begin is huidverzorging hun roeping. In hun producten combineren ze efficiëntie en zintuiglijk genot, zodat de producten niet alleen goed werken, maar ook aangenaam aanvoelen. Op die manier boeken ze de beste resultaten: een optimaal evenwicht tussen wetenschappelijke precisie en cosmetisch welbevinden, en kunnen ze iets doen aan de vaakst voorkomende huidaandoeningen en -klachten. Hun producten worden dan ook vaak aangeraden door dermatologen.

Ondertussen hebben ze een gigantisch assortiment aan huidverzorging waaronder dus ook hun zonnebescherming valt. Dat is in mijn ogen toch wel echt het gebied waarin ze écht uitblinken.

Bij ISDIN vind je dus tal van fijne producten om je huid optimaal te beschermen tegen de zon. Van crèmes voor het gezicht tot unieke sprays die niet alleen beschermen maar ook voor een bruinere teint zorgen, … Ze hebben het allemaal!

Ondertussen heb ik zelf ook al een aantal producten kunnen proberen. Dit zijn de producten die ik zelf inmiddels geprobeerd heb:

Fotoprotector ISDIN Fusion Water SPF 50

Je moet je gezicht extra goed beschermen om jezelf te beschermen tegen zowel huidkanker als huidveroudering. Echter slaan mensen hun gezicht veel te vaak over omdat de meeste zonnecrèmes voor het gelaat een witte waas achterlaten of de huid vet maken. Als je van jezelf al snel last hebt van een vette huid is dat natuurlijk erg vervelend!

Gelukkig zijn er tegenwoordig ook crèmes op waterbasis beschikbaar die de huid helemaal niet vet maken, zoals bv. deze ISDIN Fusion Water SPF 50 crème.

Deze unieke crème is niet-comedogeen (verstopt de poriën dus niet), olievrij en hypoallergeen. Perfect dus voor mensen die op zoek zijn naar een fijne zonnecrème die de huid niet vet maakt en ook geen puistjes veroorzaakt.

Daarnaast bevat de crème ook nog eens hyaluronzuur, een lichaamseigen stof die water aantrekt en vasthoudt. Hierdoor heeft de zonnecrème dus ook nog eens een hydraterend effect op de huid. Gezichtsverzorging- en bescherming in een dus!

Fotoprotector ISDIN Transparent Spray Wet Skin SPF 30

In de zomer spenderen we natuurlijk wel wat tijd in en rond het zwembad en ook dan is het belangrijk om je huid goed in te smeren. Daarbij komt deze ISDIN Transparent Spray Wet Skin SPF 30 goed van pas. Deze zonnecrème kun je namelijk gewoon aanbrengen op een natte of vochtige huid waardoor hij perfect is om op vakantie te gebruiken.

De spray droogt ontzettend snel, plakt niet en laat ook geen witte waas achter op de huid. Hij voelt ook heel erg licht aan, het is bijna alsof je helemaal geen zonnecrème op hebt. Toch geeft hij zeker voldoende bescherming en zal je zeker niet verbranden mits je hem vaak genoeg aanbrengt.

Fotoprotector ISDIN HydrOLotion SPF 50+

De ISDIN HydrOLotion SPF 50+ is een zeer speciaal product! Deze zonnecrème beschermt de huid namelijk niet alleen maar verzorgt ze ook én zorgt ervoor dat je tot 43% meer zult bruinen.

Vrijwel meteen na het sprayen droogt de spray volledig op en voel je hem eigenlijk niet meer zitten. Het enige wat je nog voelt is dat de huid lekker zacht en gehydrateerd aanvoelt. Dit product is dus eigenlijk ook een soort hybride verzorging-bescherming.

De spray is waterbestendig, dermatologisch getest én ook nog eens heel belangrijk: hij is volledig veilig voor de natuur. Je mag hem dus ook gebruiken om mee te gaan zwemmen in de zee zonder dat je schade toebrengt aan de natuur.

Moest je dus nog op zoek zijn naar zonbescherming die écht werkt, volledig veilig is voor de huid en ook nog eens fijn aanvoelt? Dan moet je echt wel eens bij ISDIN gaan kijken. Het is niet voor niks dat ze zo vaak aangeraden worden door dermatologen. Hun producten doen wat ze beloven en bieden voldoende bescherming zonder dat je in moet boeten op comfort.

Je vindt de producten van ISDIN bij de apotheek alsook bij de online apotheek. Zo kun je het merk bv. ook kopen bij online apotheek Pharmamarket, een webshop die vanaf € 49 gratis verzendt binnen België en Nederland.

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?