Japan shoplog: Etude House

Begin oktober ben ik naar Japan geweest en ik heb daar natuurlijk ook wat geshopt. Voornamelijk veel Pokémon merch maar ook wel wat beautydingetjes. Vooral bij de Etude House in Harajuku heb ik wel wat leuke producten gekocht die ik graag met jullie delen. Etude House is een merk dat ik al jarenlang gebruik en waar ik alleen maar positieve ervaringen mee heb. Als je benieuwd bent naar de producten die ik gekocht heb, lees dan zeker verder.

Etude House is een cosmeticamerk dat ontstaan is in Seoul, Zuid-Korea. Het merk staat vooral bekend om zijn minimalistische make-up en glowy skincare die helemaal in lijn staan met de Aziatische make-up trends. Het is dus een Koreaans merk maar het is dus wel in heel Azië populair vanwege de schattige verpakkingen en Aziatische trends. In Japan heb je ook een redelijk aantal Etude House winkels, vooral in en rond Tokio.

Ik ben zelf naar de Etude House winkel in Harajuku geweest. Harajuku is best druk en het winkeltje is echt superklein dus niet meteen de beste plaats om het assortiment van Etude House te leren kennen. Ik zou dan eerder naar een andere winkel in Tokio gaan moest je op je gemak willen rondkijken! Ik wist sowieso al dat ik voor een BB Cream wou gaan en had dus vrij snel wat ik moest hebben zodat ik snel weer weg kon uit de drukte, haha.

Ik ging de Etude House winkel dus binnen voor een nieuwe BB Cream. Als je The Pink Perfectionist al sinds het begin volgt, dan weet je dat ik echt dol ben op de BB Creams van Etude House. De Bright Fit heb ik echt járenlang gebruikt, tot hij helaas uit het assortiment gehaald werd. Ik bestelde deze altijd online via eBay of via een Koreaanse BB Cream shop. Natuurlijk is het dan veel prijziger omdat het geïmporteerd moet worden. Daarom besloot ik om hem maar gewoon in de winkel te halen.

De Bright Fit is dus helaas discontinued dus het werd zoeken naar een nieuw exemplaar. De Blooming Fit zou het dichtst in de buurt moeten komen van de originele Bright Fit en zou zelfs nóg beter moeten zijn voor droge huidjes. Qua dekking is hij wel iets minder maar hij is echt zo lekker hydraterend voor de huid! Hij ligt totaal niet dik op de huid en versmelt dus eerder met je eigen huid, iets wat ik zeker wel van een BB Cream verwacht. Een uitgebreide review volgt zeker nog moesten jullie benieuwd zijn naar deze BB cream!

Toen ik aan de kassa klaar stond om af te rekenen stootte ik nog op een gigantische rek boordevol maskertjes. Aziatische cosmeticamerken staan vooral bekend omwille van hun geweldige sheetmasks dus toen ik ze zag moest ik ze wel meenemen. Aziatische vrouwen hebben altijd zo’n flawless en glowy huid, echt om jaloers op te zijn. Genen spelen hier een grote rol in maar ze hebben toch een groot deel te danken aan hun uitgebreide skincareroutines. Blijkbaar gebruiken ze vaak van dit soort maskertjes dus ik wou ze graag eens proberen en zien of het verschil met Westerse sheetmasks groot is.

Ik ging voor de Collagen (verstevigend) en de Lemon (verzorgend) sheet masks. Ook nam ik nog wat neusstrips mee want ze waren echt súpercheap dus het leek me zeker het proberen waard.

Op zich heb ik dus niet zo heel veel gekocht maar het zijn wel allemaal producten waarvan ik weet dat ik ze zal gebruiken. In mijn eerste Makeup Rehab artikel kon je al lezen dat ik mijn collectie graag wat zou willen verkleinen. Ik wil geen producten meer weggooien die niet meer goed zijn of die ik niet op tijd heb kunnen opmaken omdat mijn stash te groot is. En hoe minder ik koop, hoe meer geld ik heb om vaker op reis te gaan haha! Moesten jullie trouwens benieuwd zijn naar een van deze producten, laat het me dan zeker weten en dan schrijf ik een review. Je kunt deze producten op meerdere webshops kopen en ook via eBay zijn ze vrij makkelijk te vinden.

Ben jij al bekend met Etude House?

Share:

2 Comments

  1. Dana
    November 15, 2017 / 2:26 pm

    yaassss, I love Etude House! Ik ga altijd in Hong Kong naar Etude House. Zelf gebruik ik liever sheet masks dan die reguliere die bij de drogisterijen liggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?