JOICO Blonde Life Brightening Veil UV Spray

Gekleurd en geblondeerd haar vraagt meer verzorging dan natuurlijk haar. Vooral een goede bescherming wordt vaak onderschat en dus ook overgeslagen. Daarom wil ik jullie vandaag de JOICO Blonde Life Brightening Veil UV Spray laten zien en meer vertellen over de bescherming van blond haar.

JOICO Blonde Life Brightening Veil UV Spray

JOICO Blonde Life: de ultieme verzorging voor blond haar

Een tijdje geleden had ik al een review geschreven over de JOICO Blonde Life producten. Inmiddels gebruik ik ze nog altijd met veel plezier, al zijn mijn flacons al wel bijna leeg.

De producten geven zo’n mooie en gezonde glow aan mijn bronde (blonde x brunette) haar. Mijn haar voelt zacht aan en wordt ook minder snel geel dan normaal.

Toch miste er nog iets in dit gamma en dat is er nu gelukkig. Ik heb het natuurlijk over een goede bescherming. Het verzorgen van je haar is zeer belangrijk maar als je het niet beschermt kun je het blijven verzorgen en gaat de verzorging geen impact meer hebben. Het is gewoonweg dweilen met de kraan open!

JOICO Blonde Life Brightening Veil UV Spray

Het beschermen van je haar

Je haar krijgt doorheen de dag zoveel te verduren, zeker als het al wat slechter van kwaliteit is. Denk dan bv. aan de hitte van je krultang/stijltang of gewoon de UV straling die je van de zon meekrijgt. Het zijn allemaal schadelijke factoren die je haar droger, breekbaarder én lelijker zullen maken.

Al deze factoren hebben dus ook een negatieve impact op je haarkleur, zeker als je van nature niet blond bent. Je haar zal sneller dof én geel worden, waardoor je dus sneller richting de kapper zult moeten.

Investeren in een goede bescherming zal je op langere termijn dus veel kosten besparen!

De JOICO Blonde Life Brightening Veil UV Spray

Sinds kort heb je dus ook zo’n beschermende spray binnen het JOICO Blonde Life gamma, de ideale aanvulling op de normale verzorgingsproducten.

Deze spray beschermt zowel tegen hitte als tegen schadelijke UV-straling. Je kunt hem dus heel goed tijdens de zomer gebruiken maar ook als het weer kouder wordt is hij ideaal.

De krultang, stijltang én haardroger zijn namelijk allemaal slecht voor je haar, puur vanwege de warmte. Zo’n hittebeschermende spray gaat het grootste deel van de hitte opvangen en het haar beter beschermen. De spray zorgt er ook voor dat je haar wat mooier glanst én minder frizzy is.

JOICO Blonde Life Brightening Veil UV Spray

Ik vind de JOICO Blonde Life Brightening Veil UV Spray dus zeker een mooie toevoeging aan het Blonde Life gamma. Alle producten vullen elkaar goed aan en geven mijn donkerblonde haar een fijne boost!

Zelf een keertje proberen? Deze beschermende spray kost € 14,95 en is o.a. verkrijgbaar via Lookfantastic Nederland.

Bescherm jij je haar tegen UV en warmte? 

4 Comments

 1. August 12, 2017 / 11:50 am

  klinkt niet verkeerd, zelf heb ik nog niet eerder van dit merk gehoord 😮

 2. Shana
  August 12, 2017 / 3:47 pm

  Helemaal mee eens! Ik heb mijn haar net wat donkerder (“brond”) laten verven omdat het zo gelig en kapot was geworden, en gebruik nu ook kappersproducten voor blond haar waaronder een hittebeschermende spray van Kevin Murphy (niet getest op dieren etc). Zeker een aanrader!

 3. August 13, 2017 / 12:34 pm

  Ik had je vorige post over deze producten ook al gelezen en ben echt benieuwd naar deze producten! Ik heb een speciale spray die haar beschermt tegen UV, warmte én afbreken. Dus ik hoop dat ik goed bezig ben 😉

  Ilona

 4. Christine
  August 15, 2017 / 1:09 am

  Ik doe dit dus stout niet 😮 maar eigenlijk valt het best mee want ik loop altijd met bandana’s en petjes in de zomer 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?