web analytics

JOICO K-Pak Color Therapy Luster Lock masker

Gekleurd rood haar durft nogal snel mat en dof worden én de kleur vervaagt ook nog eens supersnel. Een aangepaste verzorging is dus zeker een must. Ik liet jullie eerder al eens kort zien welke haarverzorging ik nu gebruik. Een van de producten die ik daarin liet zien was het JOICO K-Pak Color Therapy Luster Lock masker.

Dit product is echt onmisbaar geworden in mijn routine dus het leek me wel handig om hier wat meer over te vertellen. Kijk je mee?

JOICO K-Pak Color Therapy Luster Lock masker

Als je zelf je haar al eens kleurt, dan weet je wat het allemaal met je haar kan doen. Een nieuwe haarkleur kan je haar beschadigen, het broos maken en het ook veel droger maken dan het origineel was. Dat is zeker het geval als je je haar ook nog eens ontkleurt, zoiets heeft natuurlijk een enorme impact op je haar.

Het JOICO K-Pak Color Therapy Luster Lock masker is speciaal ontwikkeld om deze problemen aan te pakken. Het is een treatment gemaakt voor mensen met gekleurd haar. Dit maskertje zou het haar moeten herstellen en hydrateren zonder de kleur er verder uit te wassen.

Ik heb het maskertje inmiddels al zolang in huis als dat mijn haar rood is en het is echt mijn trusty companion geworden, haha! Ik gebruik deze treatment minstens 1 keer per week en merk dat het een enorm verschil maakt voor de staat van mijn haar en voor mijn haarkleur.

JOICO K-Pak Color Therapy Luster Lock treatment

Hoe werkt het JOICO K-Pak Color Therapy Luster Lock masker? 

Allereerst merk ik dat mijn haar zachter is en dit was al het geval na mijn eerste gebruik. Zodra je het masker vaker gaat gebruiken merk je dat het nog zachter en stralender wordt. Mijn haar oogt hierdoor ook voller omdat het er minder frizzy en breekbaar uitziet.

Ook merk ik dat mijn rode haarkleur véél levendiger oogt. Als je rood haar hebt is het vast wel een gekend probleem dat je haar doffer en matter wordt met het vaker te wassen. Het is niet zo zeer de kleur die er gelijk mee uitwast maar het doffe zorgt voor een zeer lelijk contrast. Door zo’n intense verzorging voor gekleurd haar te gebruiken voorkom je dat.

De JOICO K-Pak Color Therapy Luster Lock zorgt ook voor extra bescherming voor het haar. Ik merk dat mijn haar beter doorkambaar is na gebruik, waardoor mijn borstel er veel makkelijker doorheen kan glijden. Zo heb ik minder snel last van haaruitval en blijft mijn haardos even vol. Dit product beschermt ook nog extra tegen andere schadelijke invloeden zoals stylingtools.

JOICO K-Pak Color Therapy Luster Lock treatment mask

Gebruiksaanwijzing 

Je kunt dit masker als pre-treatment gebruiken voor het wassen maar ook als maskertje na het wassen. Mensen met dun en fijn haar kunnen het er een paar minuutjes in laten zonder dat het je haar zal verzwaren. Als je zeer dik haar hebt (zoals ikzelf), dan mag het er gerust wat langer in blijven. Bij JOICO raden ze 5 minuten aan maar ik durf het er soms wel een kwartiertje in laten.

Conclusie

De JOICO K-Pak Color Therapy Luster Lock is dus geschikt voor alle haarkleuren en voor alle haartypes. Dit product kost ongeveer rond de € 26,00 en is verkrijgbaar bij geselecteerde JOICO kappers en via Bol.com.

Ik denk dat iedereen met gekleurd haar hier zeker baat bij zal hebben! Voor mijn rode haar heeft het alleszins een enorm verschil gemaakt. Bij mijn haarverzorgingsroutine is het inmiddels onmisbaar geworden!

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

12 Comments

 1. November 13, 2017 / 12:10 pm

  het klinkt wel erg nice ;D

 2. Manon
  November 13, 2017 / 8:34 pm

  Klinkt als een goed masker.

 3. November 16, 2017 / 4:23 pm

  Dit ga ik onthouden! Mijn haren zijn rood (Mahonie) geverfd en het is een hele klus om het zo goed mogelijk te onderhouden, dit producten gaat dus direct op mijn wishlist x

 4. November 16, 2017 / 11:14 pm

  Klinkt als een erg fijn masker. Het verrzwaard je haar dus niet? Dat moet ik ook echt niet hebben.Ben erg benieuwd geworden

 5. November 16, 2017 / 11:15 pm

  Fijn dat je dit ook in je haar kunt laten zonder dat het verzwaard. Zelf heb ik fijn haar en met de winterkou is mijn haar best aan de droge kant, dus het kan wel een oppeppertje gebruiken.

 6. November 17, 2017 / 8:59 am

  Lijkt me een super rijk masker om je gekleurde haar extra te verzorgen! Een tube vind ik ook handiger dan een potje.

 7. November 17, 2017 / 10:23 am

  Ik ken dit merk helemaal niet, maar fijn dat het voor je werkt! Ik vind gekleurd haar mooi houden altijd zo lastig.

 8. Manon
  November 17, 2017 / 12:48 pm

  Klinkt goed! Als mijn haren gekleurd zijn, wat ik niet vaak doe dan verzorg ik het eigenlijk helemaal niet goed oeps

 9. November 19, 2017 / 3:00 pm

  Alle maskertjes voor mijn haar zijn welkom, super snel droof en flets

 10. kirsten
  November 20, 2017 / 12:51 pm

  leuk om te lezen 🙂

 11. sabine
  November 20, 2017 / 5:34 pm

  Ja deze is echt heel goed! Toen ik joico voor het eerst gebruikte, was ik heel erg verrast!

 12. Christine
  November 28, 2017 / 8:00 pm

  Ik heb sowieso iets nodig tegen knopen en pluis! Ik gebruik nu meestal producten van Aveda!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?