JOICO K-Pak Color Therapy Luster Lock Multi-Perfector

Na het grote succes van het K-Pak Color Therapy Luster Lock masker (dat ik eerder al eens reviewde) lanceert JOICO nu de JOICO K-Pak Color Therapy Luster Lock Multi-Perfector. Dit is een twee-fase spray die voor gezond en glanzend haar zou moeten zorgen. Ik heb het product inmiddels getest en vertel er graag meer over in dit artikel. Kijk je mee?

Het JOICO K-Pak Color Therapy Luster Lock masker was een enorme schot in de roos. In 2017 won het de Stylist Choice Award voor Favorite New Treatment) en ik snap helemaal waarom. Ik gebruik het product zelf ook al een hele tijd en ik merk zeker verschil als ik het gebruik. Zeker met mijn rode haar aangezien het de dofheid en het lelijke matte effect stevig aanpakt, waardoor mijn haar er weer levendig uitziet.

Om verder te bouwen op dit succes is sinds kort de JOICO K-Pak Color Therapy Luster Lock Multi-Perfector twee-fase spray gelanceerd. Deze spray combineert hydraterende oliën met een speciale damage-control formule. Hierdoor blijft je haar gehydrateerd maar wordt het ook goed beschermd tegen kleurvervaging en haarbeschadiging.

Fase 1 van de spray bevat een verzorgende crèmeachtige emulsie. Hierin worden Manketti- en Argan olie gecombineerd, samen met een zeer lichte silicone olie. Hierdoor krijgt het haar dus de nodige verzorging, zonder dat het zwaar aan gaat voelen of plat tegen je hoofd gaat liggen.

Fase 2 bevat dan weer een uniek complex, speciaal geformuleerd door JOICO zelf. Dit complex gaat vooral beschermend werken en een laagje rond het haar leggen. Hierdoor wordt het haar dus beschermd tegen alle schadelijke invloeden van buitenaf, waardoor je haarkleur dus ook langer mooi zal blijven.

De combinatie van deze twee fasen zorgt er dus voor dat je (gekleurde) haar lekker hard gaat glanzen, zacht aanvoelt en tevens ook voldoende beschermd wordt. Gewoon even op vochtig handdoekdroog haar sprayen, goed uitkammen et voila.

Ik gebruikte het Luster Lock masker dus al een hele tijd en daar heb ik nu dus ook de spray aan toegevoegd. Het is zo simpel aangezien je het niet eens uit hoeft te spoelen en het maakt toch wel een aanzienlijk verschil. Voor 1 minuutje extra moeite krijg je direct glanzender haar dat op langere termijn ook sterker aanvoelt. Ik gebruik het nu ongeveer een maand en voel en merk toch zeker wat verschil! Later op het jaar zal ik zeker nog eens opnieuw updaten.

De JOICO K-Pak Color Therapy Luster Lock Multi-Perfector is vanaf april verkrijgbaar bij de JOICO kapsalons wereldwijd.

Bescherm jij je haar voldoende?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?