K-Beauty Skincare bij The Make Up Spot

Jullie weten inmiddels al wel dat ik dol ben op Koreaanse verzorgingsproducten. Sheet masks, ampoules, reinigingsproducten, … Ik vind het helemaal geweldig! Gelukkig hoef je niet helemaal naar Zuid-Korea te gaan om hun producten te proberen. Je vindt namelijk ook een heleboel K-Beauty skincare bij The Make Up Spot, een Nederlandse webshop. In dit artikel laat ik een aantal fijne producten zien die je daar kunt vinden. Kijk je mee?

Dr. Jart Dermask Rubber Mask Firming – € 13,95

Sheet masks zijn ontzettend populair in Zuid-Korea en wij hebben het hier in het Westen enthousiast overgenomen. Toch zijn ze in Zuid-Korea vaak nog een stapje voor op ons als het aankomt op sheet masks.

Een goed voorbeeld hiervan is dit speciale rubbermasker van Dr. Jart. Het werkt namelijk niet zoals de sheet masks die wij gewoon zijn.

De bedoeling van dit masker is dat je eerst de ampoule aanbrengt op je gezicht. Een ampoule is een soort van superkracht serum, een krachtbom voor de huid als het ware. De meeste sheet masks zijn doordrenkt met ampoules dus op dat vlak komt het redelijk goed overeen.

Maar hier is het speciale aan het masker: je moet het ietwat vreemde rubbermasker pas aanbrengen ná dat je de ampoule op je huid gesmeerd hebt. Het voordeel hiervan tegenover normale sheetmasks? Er kan helemaal niets van de ampoule verdampen.

Hierdoor kan de ampoule goed zijn werk doen en volledig opgenomen worden op de huid zonder dat er iets verloren gaat. Ook werkt het rubber van het masker lekker verkoelend en kalmerend op de huid.

Tony Moly Bananen Slaapmasker – € 17,50

Een ander fijn én uniek maskertje is dit bananen slaapmasker van Tony Moly. De verpakking ziet er echt exact uit als een banaan, inclusief sticker die zo van Chiquita zou kunnen zijn. Zuid-Koreanen hebben echt wel een oog voor verpakkingen.

Het masker ziet er trouwens niet alleen uit als een banaan maar het product ruikt ook volledig naar bananen. Geen chemische, artificiële geur maar een echte, authentieke bananengeur. Zo lekker, je zou het bijna willen opeten!

De bedoeling van een slaapmasker is dat je het dus aanbrengt voor je gaat slapen en de hele nacht laat zitten. Ik breng eerst een laagje aan alsof ik een gewone nachtcrème zou smeren. Dit masseer ik heel lichtjes in en het residu laat ik dan ‘s nachts intrekken als masker.

De bananen in dit masker zorgen voor een stralende teint terwijl de toegevoegde kamille voor een gekalmeerde huid zorgt in de ochtend. Als je dit masker gebruikt word je echt glowy wakker!

Too Cool For School Egg-zyme Whipped Foam – € 18,50

Sinds ik zoveel last heb van acné ben ik aangewezen op speciale reinigers. Ik ben steeds op zoek naar reinigingsproducten die de huid stevig genoeg reinigen maar die mijn huid ook niet te sterk uitdrogen. De gulden middenweg dus.

Met deze enzyme reiniger van Too Cool For School lijk ik het perfecte product gevonden te hebben. Deze reiniger heeft namelijk een antibacteriële werking, waardoor hij ideaal is voor een acnégevoelige huid die goed gereinigd en ontsmet moet worden.

Er zitten ook kleine exfoliërende deeltjes in dit product waardoor het ideaal is als je snel last hebt van een droge huid of velletjes.

Ik heb een droge huid met acné dus voor mij is een reiniger zoals deze ideaal omdat het al mijn problemen tegelijkertijd goed aanpakt.

Tony Moly Pure Eco Bamboo Toner – € 14,99

‘s Ochtends last van een doffe, vermoeid ogende huid? Dan zou je eens een product met bamboe moeten proberen. Deze Tony Moly Pure Eco Bamboo Toner is daarom een goed voorbeeld van producten die ideaal zijn om ‘s ochtends te gebruiken.

Dit product bevat maar liefst 96% bamboewater, wat een kalmerende werking heeft op de gevoelige of geïrriteerde huid.

De toner plakt niet en trekt snel in waardoor het ideaal is om ‘s ochtends toe te voegen aan je skincareroutine.

Als ik dit product gebruik merk ik dat mijn huid minder dof is en terug iets meer ‘leven’ vertoont.Het zorgt er ook voor dat mijn huid minder droog aanvoelt waardoor het ook ideaal is om te gebruiken voor je make-up aanbrengt. I like!

Ik had het al wel een beetje verwacht maar al deze producten zijn een schot in de roos. Zuid-Koreaanse skincare werkt gewoon het allerbest bij mijn huid omdat hun producten over het algemeen zo mild zijn.

Ze ruiken allemaal superlekker maar irriteren mijn huid niet, iets wat bij Westerse cosmetica vaak wél het geval is.

Gelukkig hoef je dus niet naar Zuid-Korea te gaan om mee te kunnen genieten van deze zalige producten. Je kunt ze dus ook gewoon bij The Make Up Spot kopen, een van de meest populaire webshops hier in de Benelux. Hun verzending is snel en alles wordt gewoon netjes verpakt en geleverd.

Welk product lijkt jou het leukst?

Share:

1 Comment

  1. August 25, 2019 / 11:21 am

    Wat een leuke items! Ik ben zo benieuwd naar die Dr. Jard maskers. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?