Kappersmerken online kopen (bij Nederlandse winkels)

Mijn kast staat vol met haarverzorging van bij de kapper en my hair loves it! Ik reageer namelijk vaak allergisch op drogisterijmerken en kappersmerken geven mij elke wasbeurt weer dat gevoel alsof ik een dure en luxe blowout gehad heb. Daarom kies ik er graag voor om iets meer te betalen voor mijn haircare, als het ervoor zorgt dat ik minder last heb van mijn hoofdhuid.

Kappersmerken online kopen

Makkelijk kappersmerken online kopen

Ik krijg vaak vragen over de verkooppunten van deze merken omdat deze vaak niet duidelijk zijn en zomaar ergens een kapperszaak binnen wandelen voor een shampoo is vaak awkward (trust me, I know!).

Ook zijn producten bij de kapper vaak veel duurder dan de prijs die je online zou betalen. Gelukkig zijn er een heleboel Nederlandse websites die deze kappersmerken online verkopen.

Barberstore

Barberstore is echt een van mijn favoriete webwinkels als het aankomt op haircare. Ze hebben me ooit een keertje benaderd voor een samenwerking en die is me zo goed bevallen dat ik er vanaf dan altijd zelf besteld heb. Ik bestel vaak op de naam van mijn mama dus ze weten niet dat ik het ben en toch krijg ik nog altijd dezelfde goede service als dat ik als blogger zou krijgen. (Ja, sommige bedrijven zorgen dat hun samenwerkingen tiptop in orde zijn maar zijn best gemeen tegen klanten!). Ze leveren echt wel snel, vaak heb ik mijn bestelling na twee dagen al binnen.

Bij Barberstore shop ik altijd voor mijn Wella Color Recharge conditioners en ook Redken koop ik er graag! Dit merk kan toch redelijk duur uitvallen bij de kapper en is gemiddeld 30% goedkoper bij Barberstore.

Kappersmerken online kopen

Kapperskorting

Ook Kapperskorting is een heel fijne winkel voor professionele haarverzorging. Dit is mijn go to webshop als het op Joico aankomt, een merk dat ik best vaak gebruik nu mijn haar rood is. Hun K-Pack Color Therapy producten zijn namelijk echt fantastisch!

Op deze webshop vind je ook een heleboel andere merken terug waaronder L’Oréal, Fudge (dat merk met de bestverkochte zilvershampoo!), Kérastase, Goldwell, … Een zeer compleet assortiment dus!

Kappersmerken online kopen

The Make Up Spot

Ook bij The Make Up Spot kun je terecht voor geweldige haircareproducten, waaronder de producten van L’Oréal Professionnel. Tijdens het make-up shoppen kun je dus heel makkelijk ook een shampoo mee afrekenen, ook tegen een zeer voordelige prijs. Bij de kapper betaal je toch al snel rond de € 20 voor een flesje shampoo, hier betaal je slechts € 14,95. Bij deze webshop verkopen ze trouwens ook andere fijne merken waaronder Macadamia, Lee Stafford en John Masters Organics.

Kappersmerken online kopen is dus helemaal niet zo lastig als het lijkt. Ik vind het fijn om af te kunnen wisselen tussen bepaalde merken en producten, zodat ik mijn verzorging af kan stemmen op de behoeftes van mijn haar. Doordat alles zo makkelijk verkrijgbaar is vind ik dat zeker niet erg.

Meer weten over professionele haarverzorging? Lees dan deze artikels: 

Share:

3 Comments

 1. Donna
  August 7, 2018 / 1:19 pm

  Goede tip! Ik kende deze webshops nog niet. Ik gebruik graag een kappersmerk. Mijn ervaringen met deze is dat ze echt iets voor mijn haar doen en zuinig zijn in gebruik. Ik bestel bij Johnbeerens, maar ga zeker even kijken op deze webshops.

 2. August 7, 2018 / 7:38 pm

  Inderdaad awkward ja, voor een shampoo een kapperszaak binnenstappen en toch deed ik het ooit. Ik was al heel lang op zoek naar shampoo en conditioner van Fuente. Bij de Cosmo in de stad zag ik dat ze het product in huis hadden dus ging ik spontaan naar binnen. Daar werd mij het hemd van het lijf gevraagd en ook werd mijn haar ‘gekeurd’. Of ik wel wist wat Fuente was, hoe kwam ik erbij om Fuente te gaan gebruiken, wat ik precies zocht in een shampoo, of de shampoo die ik in gedachten had wel écht geschikt voor mij zou zijn. Hiervoor werd mijn haar dus nagekeken. Ik betaalde 52 euro voor shampoo en conditioner, waarvan ik het gevoel dat de helft van dit bedrag was voor de hoop poeha eromheen. Nee, dit soort producten bestel ik sindsdien online.

 3. August 12, 2018 / 4:31 pm

  Ik wist helemaal niet dat ze bij Makeup Spot ook dit soort merken verkochten! Wel heel erg fijn om te weten, soms zijn dat toch merken die je wat lastiger kan vinden in de winkels. En het echt in een kapperszaak zelf kopen zou ik eigenlijk nooit echt doen. Sowieso vind ik het altijd mega vervelend als ik niet duidelijk kan zien wat de prijs is voordat ik bij de kassa sta en ik vind het altijd een beetje ongemakkelijk ofzo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?