web analytics

Kérastase Nutritive 8H Magic Night Serum

We zijn massaal fan van nachtcrèmes en serums voor de huid en vinden het normaal om dit te gebruiken. Maar wist je dat er ook nachtproducten voor je haar zijn? Een goed voorbeeld hiervan is het Kérastase Nutritive 8H Magic Night Serum.

Dit unieke serum werd speciaal ontwikkeld om je haar tijdens de nacht stevig te verzorgen zodat je ‘s ochtends wakker wordt met een volle, verzorgde coupe.

Ik heb het product grondig uitgetest en vertel er in dit artikel graag meer over. Kijk je mee?

Je zou het misschien niet meteen denken maar de nacht is een cruciale periode voor het haar. Je slaap is namelijk het moment waarop je lichaam zichzelf herstelt en ja, daar valt je haar dus ook onder.

Ook breng je ‘s nachts, of je het nu wilt of niet, onbewust veel beschadiging toe aan je haar. De wrijving van je kussen kan het haar beschadigen, wat de haarschubben ruw maakt. Dat is natuurlijk nefast voor de gezondheid van je haar!

Daarom is het belangrijk om ook ‘s nachts je haar wat extra verzorging toe te dienen.

Het Kérastase Nutritive 8H Magic Night Serum

Om je haar ‘s nachts te verzorgen werd het unieke Kérastase Nutritive 8H Magic Night Serum gelanceerd.

Dit serum beschermt het haar tegen externe factoren die het haar aantasten en beschadigen.

De nacht is namelijk hét ideale moment om het haar te behandelen, omdat de gebruikelijke 8 uur rust de voedingsstoffen de kans geven om volledig in te dringen en het vocht te vervangen dat overdag verloren is gegaan door het stylen en andere externe factoren.

Zo werkt het Kérastase Nutritive 8H Magic Night Serum

Het Kérastase Nutritive 8H Magic Night Serum zorgt ‘s nachts voor een diepe voeding van het haar.

Dit serum werd verrijkt met twee unieke componenten die samen voor een verzorgende combinatie zorgen:

  • Vitamine B-complex: dringt geleidelijk door in de haarvezel en verzegelt de haarschubben met een fluweelzachte finish
  • Iriswortelextract: voedt 8 uur lang en compenseert het verlies van voedingsstoffen en verfraait de haarvezel.

De combinatie van deze twee ingrediënten is wat dit serum zo speciaal maakt. Je voelt namelijk écht een verschil als je ‘s ochtends wakker wordt.

Het haar voelt gewoon zoveel zachter en minder broos aan plus het ruikt ook gewoonweg heerlijk. Alsof je tijdens je droom ergens bij een of andere luxekapper bent binnen gewandeld en zo bent wakker geworden.

Mijn persoonlijke mening

Ik was sowieso al groot fan van het complete Kérastase Nutritive gamma. Alle producten binnen het Nutritive gamma werden speciaal ontwikkeld als je last hebt van droog, overprocessed haar.

Als je dus al langer je haar kleurt (of ontkleurt) of je hebt het al een tijdje niet meer laten knippen, dan zijn de Nutritive producten van Kérastase een goede optie voor jou.

Dit serum is dan ook alleen maar een geweldige toevoeging aan het bestaande assortiment. Het serum ruikt fantastisch en maakt je haar echt zijdezacht.

Je hoeft er zelfs niet eens moeite voor te doen want je brengt het aan en laat het zijn werk doen terwijl je slaapt. Het is gewoonweg makkelijk en prettig in gebruik.

Op momenten dat je haar extreem droog en pluizig aanvoelt breng je een grotere hoeveelheid aan over het gehele haar inclusief de lengtes. Enkel last van droge, doffe puntjes? Breng dan een kleine hoeveelheid aan op de lengtes.

Je kunt het serum dus helemaal customizen naar de behoeftes van je haar. Met dit serum is het niet en/en of juist of/of, je beslist zelf hoeveel en waar je het aanbrengt.

Hierdoor hoef je dus ook niet bang te zijn dat je haar vet of plakkerig wordt!

Verkrijgbaarheid van het Kérastase Nutritive 8H Magic Night Serum

Het Kérastase Nutritive 8H Magic Night Serum kost rond de € 45 en is te koop bij de Kérastase kapsalons en via Douglas Nederland en Douglas België.

Verzorg jij je haar ‘s nachts?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

1 Comment

  1. May 9, 2020 / 10:19 am

    Dit klinkt goed zeg! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?