web analytics

Kérastase Résistance Extentioniste (voor lang, sterk haar)

Lang, sterk haar is een droomdoel van veel dames. Helaas lukt het niet altijd even goed om je droomkapsel te verwezenlijken, zeker niet als je last hebt van beschadigd en/of breekbaar haar.

Om ons daarbij te helpen lanceerde Kérastase recent de Résistance Extentioniste lijn. Dit haarverzorgingsgamma werd speciaal ontwikkeld om het dilemma van lang haar op te lossen.

De Kérastase Résistance Extentioniste producten zijn ideaal mensen die op zoek zijn naar langer en sterker haar. In dit artikel vertel ik er graag meer over!

Het Kérastase Résistance Extentioniste gamma

De Kérastase Résistance producten bestaan inmiddels al 20 jaar. De producten werden speciaal ontwikkeld om broos en behandeld haar weer tot leven te brengen.

Sinds kort werd de lijn dus uitgebreid met de nieuwe Kérastase Résistance Extentioniste producten.

Bij de Kérastase Résistance Extentioniste lijn ligt de focus voornamelijk op het versterken en het groeien van je haar. Deze producten gaan de haarvezels versterken waardoor het haar minder snel breekt en dus langer zal worden.

Binnen het Kérastase Extentioniste gamma vind je de volgende producten terug:

  • Bain Extentioniste shampoo – een lengteboostende shampoo
  • Sérum Extentioniste – een serum voor hoofdhuid en haarvezel
  • Masque Extentioniste – een lengteboostend masker, zelfs voor dunner wordende punten
  • Fondant Extentioniste – een lengteboostende conditioner met Creatine R
  • Extentioniste Thermique – een hittebeschermend serum

Ik testte de shampoo, de conditioner en het hittebeschermende serum:

Kérastase Resistance Extentioniste shampoo

De Kérastase Résistance Bain Extentioniste is een lengteboostende shampoo die het haar van binnenuit helpt herstellen.

Je brengt de shampoo aan op de hoofdhuid op de bovenkant, zijkant en achterkant van het hoofd. Door het product op deze plaatsen goed in te masseren kan de shampoo tot diep in de haarvezel doordringen.

De shampoo bevat Creatine R(creatine en ceramiden, lipiden die de haarschubben glad houden) en Taurine (een aminozuur met een beschermend effect op de haarvezel).

De combinatie van deze ingrediënten zorgt er dus voor dat je haar niet alleen goed schoon wordt maar ook intensief verzorgd en hersteld wordt van binnenuit.

Fondant Extentioniste conditioner

Als je je haar wast met shampoo gaan je haarschubben open waardoor de shampoo kan binnendringen om je haar schoon te maken. Nadien is het belangrijk dat je je haarschubben ook weer sluit.

Dit kun je het best doen met een conditioner, zoals deze Fondant Extentioniste bijvoorbeeld.

Deze lengteboostende conditioner bevat dezelfde Creatine R als de shampoo. Daarnaast bevat de conditioner ook maleïnezuur, oftewel kleine partikels die diep in de haarvezel dringen voor een versterkende werking.

Door deze conditioner te gebruiken merk je dat je haar nadien zoveel zachter is omdat alle goede ingrediënten goed ‘vastzitten’ in het haar.

Resistance Extentioniste Thermique serum

Na het wassen en verzorgen is het tijd om het haar te stylen. Als je gebruikt maakt van hittetools zoals een haardroger of stijltang is het belangrijk om je haar goed te beschermen.

Door hitte te gebruiken gaat je haar namelijk ook sneller splitten en/of breken, iets wat je absoluut wilt vermijden als je sterk en lang haar wilt.

Een goede oplossing hiervoor is het Extentioniste Thermique serum uit de Kérastase Résistance Extentioniste lijn. Dit hittebeschermend serum beschermt het haar tegen warmteschade tot maar liefst 230°C.

Het serum heeft ook een gladmakend effect waardoor je haar meteen een stuk glanzender en zachter wordt.

Kérastase Résistance Extentioniste shampoo & conditioner

Als je snel last hebt van haar dat afbreekt en niet lang lijkt te worden, dan zit je met deze Kérastase Extentioniste producten zeker goed.

Je kunt zo’n Extentioniste kuur zien als een soort van ‘hertrainingsprogramma’ voor je haar. Je haarproblemen worden diep in de vezel aangepakt waardoor je op langere termijn écht wel verschil zult merken.

Doordat je haren minder snel afbreken, splitten of broos worden zul je minder snel naar de kapper moeten voor een knipbeurt waardoor je automatisch mooier en langer haar zult krijgen.

Kérastase Résistance Extentioniste review

Verkrijgbaarheid

De Kérastase Résistance Extentioniste producten voor beschadigd haar zijn verkrijgbaar bij de Kérastase kappers.

Je kunt de producten ook online vinden waaronder o.a. via de webshop Lookfantastic Nederland. Hierop zijn de producten iets goedkoper dan bij de kapper!

Hoe verzorg jij je haar?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?