Kerstnieuws van Kiehl’s

Kiehl’s is een heerlijk skincaremerk dat de meesten onder jullie al wel zullen kennen. Hun klassieke producten zoals o.a. de Crème de Corps staan in menig badkamer en dat is geheel terecht. Voor de feestdagen brengt Kiehl’s een heleboel speciallekes uit, waaronder zelfs een samenwerking met de enige echte Mickey Mouse! In dit artikel laat ik jullie graag kennis maken met al dit feestdagennieuws. Kijk je mee?

Kiehl’s x Mickey Mouse

Ik begin met het, voor mij alleszins, leukste nieuws en dat is de unieke samenwerking tussen Kiehl’s en wereld’s favoriete muis: Mickey Mouse. Het is een echte iconische samenwerking geworden aangezien zowel Mickey Mouse als Kiehl’s al énorm lang bestaan. Deze unieke samenwerking geeft je de kans om in de originele Kiehl’s-flagshipstore een speciale editie – de Kiehl’s iconische
Crème de Corps met Mickey Mouse-decor – aan te schaffen.

In de zelfstandige Kiehl’s-verkooppunten en geselecteerde gespecialiseerde winkels wereldwijd is zelfs een inpakdienst met de speciale editie van de Kiehl’s x Disney-geschenkdozen beschikbaar. Ziet er echt super leuk uit, toch? Ik ken wel een paar Disney fans (inclusief mijzelf) die ik hier wel blij mee zou kunnen maken!

Deze speciale samenwerking is beschikbaar vanaf november in alle Kiehl’s winkels & shop-in-shops, alsook online via www.kiehls.be.

Kiehl’s x Kate Moross

Geen Disney fan maar wel fan van unieke en feestelijke verpakkingen? Dan moet je deze collectie zeker eens bekijken. Kiehl’s brengt dit jaar namelijk zijn grootste eindejaarcollectie ooit uit. Kiehl’s start met 10 beperkte edities ontworpen in samenwerking met de grafisch kunstenares Kate Moross. Met de collectie laten Kiehl’s en Kate Moross hun liefde voor kunst samensmelten in de artistieke en mooi ontworpen verpakkingen van Kiehl’s.

Terugkomers dit jaar zijn de speciale edities van de Crème de Corps, de Crème de Corps Whipped, de Ultra Facial Cream en de Calendula Toner. Voor de allereerste keer voegt Kiehl’s ook zijn bekroond Midnight Recovery Concentrate, de Butterstick Lip Treatment en de speciale editie van de zeep Grapefruit, Lavender en Coriander aan de speciale uitgave van de eindejaarscollectie toe. Deze collectie is verkrijgbaar vanaf december via de winkels en webshop.

Kiehl’s adventskalender

Een beautynieuws artikel dat in het teken staat van de feestdagen zou natuurlijk niet volledig zijn zonder een adventskalender. Ook bij Kiehl’s lanceren ze er eentje en hij zit echt boordevol klassiekers en andere fijne producten die je zeker eens moet proberen. Hij bevat zowel verzorging voor het gelaat als voor het lichaam dus het is echt een zeer complete adventskalender. De kalender kost € 69,00 maar heeft een waarde van € 134,00! Hij is op dit moment al te koop bij alle Kiehl’s winkels & shop-in-shops, alsook online via www.kiehls.be.

Ik vind deze eindejaarscollecties van Kiehl’s echt wel geslaagd! Geen speciale nieuwe geuren maar wel klassieke producten die hun plaats in de beautywereld zeker al lang verdiend hebben, compleet met een exclusieve mooie verpakkingen. Ook de adventskalender vind ik er zeer goed uitzien en het maakt zeker een leuk cadeautje, voor jezelf of iemand anders. Zelf ben ik het meest benieuwd naar de mooie Mickey Mouse collab!

Welke producten lijken jou het leukst?

Share:

3 Comments

 1. Manon
  November 21, 2017 / 12:30 pm

  Haha schattig die mickey mouse! Leuk dat nu de kerst er bijna weer aankomt. Al die leuke producten!

 2. Yara
  November 21, 2017 / 3:08 pm

  Wauw, wat een leuke producten! Ik ben zelf vooral benieuwd naar de adventskalender en de collectie met Mickey Mouse.
  Liefs,
  Yara

 3. Christine
  November 28, 2017 / 7:44 pm

  Een body butter kan mij altijd blij maken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?