Kiehl’s Cannabis Sativa Seed Oil review

Je zou het misschien niet meteen verwachten maar hennepzaadolie is een fantastisch ingrediënt binnen de huidverzorging. Een goed voorbeeld hiervan is de nieuwe Kiehl’s Cannabis Sativa lijn.

Binnen deze productlijn vind je een aantal producten met hennepzaadolie terug. Ze zouden de huid kalmeren, hydrateren en haar evenwicht herstellen.

Ik heb de producten inmiddels geprobeerd en in dit artikel vertel ik er graag meer over. Kijk je mee naar mijn Kiehl’s Cannabis Sativa See Oil review?

De nieuwe Kiehl’s Cannabis Sativa Seed Oil producten

De apothekers van Kiehl’s pakken uit met de nieuwe Cannabis Sativa Seed Oil Herbal-Collectie die volledig geïnspireerd is op de apothekersachtergrond van het merk en het traditionele gebruik van krachtige kruiden.

De niet-comedogene collectie bestaat uit het vederlichte, kalmerende Cannabis Sativa Seed Oil Herbal Concentrate en de zacht zuiverende Cannabis Sativa Seed Oil Herbal Cleanser.

Beide samenstellingen bevatten ingrediënten van natuurlijke oorsprong waaronder Cannabis Sativa Seed Oil en Green Oregano Oil.

Het Cannabis Concentrate bestaat enkel uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong die, wanneer ze in de formule gecombineerd worden, de huid kalmeren, hydrateren en het evenwicht herstellen.

overzicht van Kiehl's Cannabis Sativa Seed Oil producten

Hennepzaadolie

Dit ingrediënt staat bekend voor zijn verzachtende en kalmerende eigenschappen. De hennepzaadolie van Kiehl’s, die afkomstig is uit Duitsland, wordt koud geperst uit hennepzaad en heeft een natuurlijke groene kleur.

Het kruidenconcentraat helpt om zichtbare roodheid te verminderen en een onaangenaam gevoel van de huid te verlichten.

Daarom zijn de Kiehl’s Cannabis Sativa dan ook perfect geschikt voor een gevoelige huid die snel reageert op bepaalde producten.

Dit geweldige ingrediënt vind je dan ook terug in de twee producten binnen deze nieuwe lijn: de Cannabis Sativa Seed Oil Herbal Cleanser en de Herbal Concentrate.

Kiehl's Cannabis Sativa Seed Oil herbal cleanser productfoto

Kiehl’s Cannabis Sativa Seed Oil Herbal Cleanser

Een gezonde, gehydrateerde huid begint natuurlijk bij een goede reiniging. Zeker als je vaak last hebt van puistjes of ontstekingen is een goede reiniging een echte must!

Deze Kiehl’s Cannabis Sativa Seed Oil Herbal Cleanser is hier zeker een goed voorbeeld van.

Deze reinigingsgel zit boordevol anti-oxidanten en ontstekingsremmende ingrediënten. Hierdoor is het ideaal om de huid zeer diep te reinigen en tegelijkertijd op langere termijn ontstekingsvrij te houden.

Als je dus snel last hebt van ontstekingen door allergieën (zoals ik door mijn koemelkvrij) of puistjes, dan zou dit een goede optie voor jou kunnen zijn!

Kiehl's Cannabis Sativa Seed Oil herbal concentrate

Kiehl’s Cannabis Sativa Seed Oil Herbal Concentrate

Eens de huid gereinigd is is het belangrijk om je huid te verzorgen. Als je het gevoel hebt dat een normale dagcrème niet doet wat het belooft, dan moet je op zoek gaan naar sterkere opties.

Hierbij denk je dan aan een essence, een serum of een concentraat zoals het Kiehl’s Cannabis Sativa Seed Oil Herbal Concentrate.

Deze gezichtsolie gaat de huid lekker intens voeden en verzorgen maar zonder de huid te verstoppen of te ontsteken. Daarom is dit product ook ideaal voor mensen met een vette huid die snel neiging heeft tot puistjes.

Ook pakt dit product de roodheid van eventuele puistjes en ontstoken poriën zeer goed aan!

Je huid wordt gelijk na gebruik al een heel pak kalmer maar ook op langere termijn doet dit product wonderen voor een onzuivere huid.

Kiehl's Cannabis Sativa Seed Oil cleanser

Heb je dus snel last van puistjes, ontstekingen of een overgevoelige huid? Twijfel dan zeker niet om de Kiehl’s Cannabis Sativa Seed Oil producten eens te proberen.

Deze producten kalmeren de huid, verzorgen de ontstekingen én zorgen dankzij de anti-oxidanten voor een gezonde en zachte huid op langere termijn.

De producten van Kiehl’s zijn verkrijgbaar via de website en bij de fysieke verkooppunten.

Heb jij al eens een product met hennepzaadolie geprobeerd?

1 Comment

  1. May 24, 2020 / 4:24 pm

    Ik heb deze producten ook! Ik vind ze erg fijn, maar moest wel even wennen aan de geur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?