Kiehl’s Lip Balm #1 Mint

De Kiehl’s Lip Balm is een product dat al jaren meegaat op The Pink Perfectionist. Moest je mijn blog al van in het begin volgen, dan heb je hem waarschijnlijk al vaker voorbij zien komen. Dit product behoorde namelijk al in 2013 tot mijn lippenbalsem stash. Inmiddels heb ik de Kiehl’s Lip Balm weer in huis dus het leek me goed om nog eens een update te doen. Vind ik het jaren later nog altijd zo’n fijn product? En hoe vind ik de Mint versie t.o.v. de normale? Je leest het hier!

Kiehl's Lip Balm

De Kiehl’s Lip Balm #1 is een van de meest populaire lippenbalsems ter wereld. Zowel consumenten als visagisten vinden het een geweldig product en ik snap helemaal waarom. Ik kreeg mijn allereerste exemplaar ooit in een Deautybox, een jaartje of 5-6 geleden. Het is dus al een product dat al een hele tijd meegaat in mijn geheugen!

Mijn eerste tube ging werkelijk overal mee naartoe en op den duur had ik ook een extra tube gekocht zodat ik eentje in mijn tas kon steken en eentje voor thuis had. Daarna ben ik hem een beetje uit het oog verloren nadat deze tubes op waren, omdat ik nog een hele hoop andere balsems had die ik op moest gebruiken. Maar gelukkig heb ik inmiddels weer eentje in huis en ik ben er zó blij mee!

Kiehl's Lip Balm

De Kiehl’s Lip Balm #1 is een lekker dikke balsem, het lijkt zelfs  eerder op een zalf. Het is werkelijk een van de beste lipbalsems als je lippen écht al voorbij het punt van kapot zijn. Daarbuiten is het ook een van de beste beschermende producten die ik ooit al geprobeerd heb, zeker bij guur en koud weer. Ik breng altijd een laagje aan voor ik naar buiten ga en zeker als er een stevige wind staat. Deze lippenbalsem verzorgt de lippen dus niet alleen maar legt er ook een fijn beschermend laagje over.

Ik heb jarenlang de originele smaakloze variant gehad maar sinds kort heb ik de muntversie. Deze versie heeft diezelfde fijne eigenschappen van de originele maar dan met een fris muntsmaakje. Het voelt wel heel erg sterk en tintelend aan op de lippen maar dat vind ik wel fijn, het geeft zo’n plumpend gevoel. Als je fan bent van munt kun je deze dus eens proberen, anders zou ik hem zeker skippen want het frisse gevoel is echt wel sterk aanwezig.

Kiehl's Lip Balm

Een hele tijd later en ik kan terug met blijheid melden dat de Kiehl’s Lip Balm #1 nog altijd groot favoriet is hier en ook wel zal blijven. Ik ga hem blijven afwisselen met andere producten in mijn stash maar ik ben toch blij dat ik deze ‘herontdekt’ heb.

De klassieke Kiehl’s Lip Balm #1 kost € 9,00, voor de balsems met een smaakje betaal je € 9,50. Buiten munt heb je ze ook nog in de smaken peer, mango en cranberry. Te koop via de Kiehl’s website en de fysieke Kiehl’s verkooppunten.

Ben jij al bekend met de lippenbalsem van Kiehl’s?

1 Comment

  1. October 19, 2018 / 3:19 pm

    Wat een mooi product zeg. Fijn dat hij je zo goed bevalt. Het lijkt me echt een hele lekkere lippenbalsem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?