web analytics

Kiehl’s Ultra Facial Cream & Ultra Facial Toner

Er zijn zo van die producten die al jarenlang aan de top staan in hun categorie zonder al te vernieuwend of ‘hip’ te zijn. Dat is ook het geval met de Kiehl’s Ultra Facial Cream, een echt cultproduct binnen de huidverzorging.

Geen overdreven vernieuwende ingrediënten maar gewone, effectieve huidverzorging die doet wat ze beloven. In dit artikel vertel ik graag meer over de Kiehl’s Ultra Facial Cream en de Ultra Facial Toner. Kijk je mee naar deze producten?

De Kiehl’s Ultra Facial Cream is het bestverkochte product bij Kiehl’s en dit wereldwijd. Zo’n hoge verkoopcijfers scheppen natuurlijke bepaalde verwachtingen dus ik was heel erg benieuwd om deze crème uit te testen.

Wat is er zo speciaal aan de Kiehl’s Ultra Facial Cream?

Het unieke aan deze crème is dat hij de huid 24 uur lang zou moeten voeden en hydrateren zonder deze vet te maken of onzuiverheden te veroorzaken. De formule van de Ultra Facial Cream is namelijk heel erg licht waardoor hij de huid niet zou moeten verstoppen.

 

Daardoor is deze crème ideaal voor mensen met een droge of zelfs een gecombineerde huid. Je kunt de crème perfect plaatselijk gebruiken of juist over het hele gelaat als je dat nodig acht.

Doordat er geen parfum of andere troep in het product zit is hij ook ideaal voor mensen met een sterk gevoelige huid. Ik heb zelf ook een zeer gevoelige huid en ik reageer niet op deze crème, dat is natuurlijk ook altijd een groot pluspunt.

Kiehl’s Ultra Facial Toner

Bij een goede verzorging hoort natuurlijk ook een goede reiniging en deze kun je vinden in de vorm van de Kiehl’s Ultra Facial Toner. Deze toner is volledig vrij van alcohol en is PH-neutraal waardoor hij ook goed verdragen wordt door een gevoelige huid.

De toner verwijdert op milde wijze het vuil en make-upresten op de huid, terwijl het de huid tegelijkertijd hydrateert en kalmeert. Daarom vind ik dit product heel erg fijn in de zomer, op momenten dat ik misschien iets te lang in de zon heb gelopen.

De perfecte routine

De combinatie van de Kiehl’s Ultra Facial Cream en de Toner is werkelijk perfect, zeker als je last hebt van een gevoelige/gecombineerde huid.

De producten pakken droge, gehydrateerde plekjes meteen aan en dit zonder de huid vet te maken of te verstoppen. Ze zijn perfect geschikt voor een gevoelige en/of intolerante huid en werken juist kalmerend op de huid.

Conclusie

De Kiehl’s Ultra Facial producten zijn dus niet voor niets al jaren populair. Ze zijn écht heel erg mild voor de gevoelige huid dus deze producten kunnen door veel mensen gebruikt worden.

Ben je dus nog op zoek naar een milde huidverzorging die je huid toch voldoende verzorgt? Dan moet je zeker eens naar deze producten van Kiehl’s kijken.

Voor de Cream betaal je € 28,00 (50 ml), de Toner kost € 20,00 (250 ml). Meer info over de producten vind je via de website van Kiehl’s.

Ben jij al bekend met de producten van Kiehl’s?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

1 Comment

  1. August 9, 2019 / 4:47 pm

    Ik heb ze allebei ook en vind ze super fijn! Gebruik ze elke dag.:)
    X Robin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?