Klaar in 60 seconden met Catrice

Moet je dringend vertrekken maar geen zin om met een blotebillengezicht buiten te gaan? Of heb je gewoon echt geen tijd om je volledig te maquilleren in de ochtend? Dan moet je zeker eens een kijkje nemen bij Catrice. Bij Catrice hebben ze namelijk een aantal producten waarmee je er op en top uitziet, zonder veel tijd aan je make-up te moeten spenderen. In dit artikel zet ik de hele routine voor je op een rijtje!

Of je voor een volledige smokey eye wilt gaan of gewoon even snel de deur uit moet, mascara is absoluut onmisbaar. Het zorgt gelijk voor een open en wakkere blik, zelfs als je niet veel tijd aan je make-up kunt spenderen. Deze Rock Couture Extreme Volume Mascara Lifestyleproof 24h is echt een topper. Ik gebruikte de originele versie al maanden maar deze vind ik zowaar nog fijner. Zeker als het wat warmer wordt aangezien deze de hele dag keurig op z’n plek blijft zitten.

Vind je mascara alleen toch wat te kaal en wil je perse iets op je ooglid hebben? Dan kun je snel te werk gaan met de Stylo Eyeshadow Pen. Deze oogschaduw pen is romig, brengt makkelijk aan én blijft ook nog eens heel goed zitten. De shimmers in de pen zorgen voor een wakkere en heldere blik.

Niet alleen je ooglid moet wat liefde krijgen, ook je wenkbrauwen mag je absoluut niet overslaan. Zelfs niet als je gehaast bent! Je wenkbrauwen zijn de framing van je gezicht en kunnen je look maken of kraken. Met de Lash & Brow Designer Shaping & Conditioning Gel breng je je wenkbrauwen snel en keurig in model.

Om de rest van je gezicht in balans te brengen kun je kiezen voor de Matt To Cheek Blush Stick. Deze langhoudende crème-tot-poeder stick is makkelijk te blenden en je hebt er niet eens een kwast voor nodig. Dit is ook heel handig te gebruiken onderweg!

Last but not least mag je ook de lippen niet vergeten. Met de Pure Pigments Lip Lacquer ogen je lippen gelijk superglanzend en gezond zonder al te veel moeite. Door de smalle applicator kun je het heel makkelijk aanbrengen.

Met deze producten zou je dus toch wel binnen een minuut (of toch alleszins zeker binnen de vijf minuten!) een mooie en afgewerkte look moeten hebben. Deze routine kun je dus ook heel makkelijk toepassen in de trein of in de auto op de parking, aangezien je dus ook geen kwasten nodig hebt.

Welke producten gebruik jij als je gehaast bent?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?