web analytics

Klaar voor de zon met Kruidvat Solait

Summer is here! Dit wil zeggen dat we ook meer tijd buiten zullen spenderen en onze huid daarom extra moeten beschermen. Kruidvat helpt je hier graag bij en heeft een groot aanbod van producten speciaal om ons te beschermen en te verzorgen tegen de UV-stralen. Zo ben je klaar voor de zon!

Wil je meer lezen over het uitgebreide Kruidvat Solait gamma? Lees dan zeker verder want in dit artikel vertel ik graag meer over deze producten!

Kruidvat Solait Natural gamma

Ben je gevoelig voor de zon en maak je graag een bewuste keuze? De formulering van Kruidvat Solait Natural bevat uitsluitend minerale filters, is vegan en verrijkt met bio-shea butter en bio-calendula extract.

De Kruidvat Solait Natural Face Sun Fluid SPF30 (€8,99) biedt zonbescherming voor de zeer lichte huid en is speciaal ontwikkeld voor gezicht, hals en decolleté. Ook de Kruidvat Solait Natural Sun Lotion SPF30 (€9,99) geeft hoge bescherming voor de zeer lichte huid, dus smeer je lichaam maar in!

De natuurlijke formule bevat uitsluitend minerale filters en is verrijkt met biologische sheaboter en biologisch calendula-extract. De formule, die bestaat uit 98% natuurlijke ingrediënten, bevat een parfum van natuurlijke oorsprong en is geschikt voor de gevoelige huid. De lotion trekt snel in. De verpakking is gemaakt van 44% gerecycled plastic. De sunlotion is recent als Beste Koop verkozen door Test Aankoop.

De Kruidvat Solait Natural Face Sun Fluid SPF30 en de Kruidvat Solait Natural Sun Lotion SPF30 trekken snel in en laten geen witte waas achter. De producten bevatten 98% natuurlijke ingrediënten en de verpakking is van 44% gerecycled plastic.

Kruidvat Solait Natural Aftersun (€7,99) bevat bio-aloë vera, bio-calendula extract en bio-shea butter die de huid hydrateert na blootstelling aan de zon. Dit product bevat 96% natuurlijke ingrediënten en de verpakking is gemaakt van 55% gerecycled plastic. Tip: zet de lotion voor gebruik in de koelkast voor een extra verkoelend effect.

De beste bestsellers

Verzorging voor heel je gezin met deze Kruidvat bestsellers in diverse applicaties en beschermingsfactoren. De Kruidvat Solait SPF30 Sunmilk (€6,49, 200ml) en de Kruidvat Solait Kids Sun Spray SPF50+ (€8,99) werden al eerder bekroond door Test Aankoop. Echte aanraders dus!

Kruidvat Solait SPF30 Sunmilk biedt een hoge bescherming voor de huid met een combinatie van UVA- en UVB-filters en vitamine E. Deze zonbescherming is hiernaast waterresistent en dermatologisch goedgekeurd.

De Kruidvat Solait Kids Sun Spray SPF50+ biedt een zeer hoge bescherming voor de lichte en gevoelige kinderhuid met een ​ combinatie van UVA- en UVB-filters en vitamine E. De formule is waterresistent, plakt niet en zit in een praktische spray, die erg handig is om aan te brengen. Bovendien bestaat de Kruidvat Solait Kids Sun Spray fles uit 95% gerecycled plastic.

Daarbovenop biedt Kruidvat de Kruidvat Solait SPF30 Sunspray (€6,59) aan, ook een bestseller die ieders huid optimaal beschermt tegen de straling van de zon. De sunspray met vitamine E geeft je huid een hoge bescherming. Ook deze spray is dermatologisch getest en waterresistent.

Kruidvat Solait Sensitive gamma

Zonbescherming en een gevoelige huid zijn vaak een moeilijke combinatie aangezien dit type huid vaak speciale formules nodig heeft. Kruidvat voorziet daarom het Kruidvat Solait Sensitive gamma voor de meest gevoelige huid, volledig dermatologisch getest en parfumvrij.

Kruidvat Solait Sunmilk Sensitive SPF30 (€7,99) en SPF50+ (€9,99) bieden een hoge bescherming voor de zeer lichte huid. De combinatie van UV-filters geven een directe bescherming. De uitgebalanceerde formule met vitamine E is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige en reactieve huid om het risico op allergische reacties te verminderen. De Kruidvat Solait Sensitive SPF30 en SPF50+ Sunmilks zijn ook waterresistent.

Om het sensitive gamma compleet te maken bevat de serie ook de Kruidvat Solait Sensitive SPF50+ Face Sunfluid (€6,99). De hydraterende formule is speciaal ontwikkeld voor je gezicht, hals en decolleté. De lichte fluïde met vitamine E trekt snel in je huid en geeft een matterend effect. Kruidvat Solait Sensitive SPF50+ Face Sunfluid is waterresistent en opnieuw geschikt voor de gevoeligste huid.

Kruidvat Solait Sensitive Aftersun Lotion (€5,99) verkoelt en kalmeert je huid na blootstelling aan de zon. De uitgebalanceerde formule is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige en reactieve huid om zonne-irritatie te verminderen.

Specialties & aftersun

Geniet langer van je bruine kleurtje met Kruidvat Solait Tan Maximiser Aftersun (€4,39). De aftersun bevat een kleine hoeveelheid zelfbruiner die langdurig zorgt voor een diepbruine teint. Daarnaast werkt de aftersun vochtinbrengend.

Of kies voor de Kruidvat Solait Summer Gold SPF30 Sunmilkspray (€8,99) die hoge bescherming biedt voor de zeer lichte huid. De toegevoegde plantaardige olie en aloë vera voeden en verzorgen je huid zodat ze gemakkelijk bruint en de kleur langer behouden blijft.

Aftersun is er in verschillende applicaties. De Kruidvat Solait Shimmering Oil Aftersun Spray (€5,99) is een lichte, exotische aftersun met verzorgende oliën, vitamine E, sheaboter, komkommerextract en bisabolol. De aftersun kalmeert en verzorgt je huid na blootstelling aan de zon.

Wil je deze producten zelf eens uitproberen? Alle producten binnen dit artikel zijn te verkrijgen bij Kruidvat en via www.kruidvat.be.

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?