web analytics

Kneipp Badolie: tip voor het najaar

Tijdens het koude najaar is er toch niets heerlijker dan een lekker warm bad. Een van mijn favoriete producten om in bad te gebruiken is de Kneipp Badolie.

De Kneipp Badolie komt in verschillende ontspannende geuren en maakt je helemaal relaxed op momenten dat je het écht nodig hebt. In dit artikel vertel ik er graag meer over! Kijk je mee?

De Kneipp Badolie is al jarenlang groot favoriet bij mij in de badkamer. Ik heb altijd standaard een aantal flesjes in de badkamer staan zodat ik nooit lang zonder hoef te zitten.

Ik neem minstens een keer per week een lang, ontspannend bad. Ideaal om even volledig tot rust te komen en om op je gemakje even een boek te lezen of een serie te kijken.

De ontspannende geur van de Kneipp Badolie helpt daar zeker ook bij en zorgt gelijk voor een complete beleving.

Kneipp Badolie Lavendel

Mijn persoonlijke favorieten zijn de Kneipp Badolie in Eucalyptus en de Kneipp Badolie in Lavendel.

De Lavendel is ideaal om te gebruiken op momenten dat je echt goed tot rust wilt komen. Lavendel heeft namelijk een ontspannende werking op het lichaam. Daarom is deze badolie perfect om ‘s avonds te gebruiken, vlak voor het slapengaan.

Moest je niet zo goed kunnen slapen of het gevoel hebben dat je ‘s avonds vaak opgejaagd bent, dan moet je deze badolie zeker een keertje proberen!

Kneipp Badolie Eucalyptus

De Kneipp Badolie in Eucalyptus is dan weer ideaal om in de ochtend te gebruiken. Deze badolie geeft ook een lekker ontspannend effect maar geeft tegelijkertijd ook wel een fijne kick.

Daarnaast is de Eucalyptus olie ook ideaal als je last hebt van verstopte luchtwegen. Als je met een verkoudheid of een verstopte neus zit is deze badolie werkelijk perfect!

Ook merk ik dat deze badolie goed helpt als ik last heb van hoofdpijn. Bij migraine waar je misselijk van wordt is zo’n geurende olie niet ideaal maar bij spanningshoofdpijn of hormonale hoofdpijn vind ik het fijn om deze olie in mijn bad te doen.

Buiten de heerlijke geuren zorgen deze producten ook nog eens voor een lekker zacht velletje. Als je een halfuur tot een uur in het hete badwater ligt durft je huid al eens uit te drogen.

Door een badolie te gebruiken zorg je ervoor dat je huid lekker zacht en soepel aan blijft voelen, ook als je misschien iets langer dan gepland in bad blijft liggen.

De Kneipp Badolie zorgt dus voor een ontspannen én verzorgd lichaam zonder dat je eigenlijk al te veel hoeft te doen. Je moet enkel maar liggen en genieten van het warme water!

Zelf eens proberen? Je vindt de Lavendel badolie en de Eucalyptus badolie bij Holland & Barrett voor € 10,99.

Ga jij graag in bad of vind je het tijdverspilling?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?