web analytics

Kneipp Hydro Kick footcare review

Deze zomer kan je genieten van lekker frisse voetjes dankzij de nieuwste Kneipp Hydro Kick footcare!

Deze lijn bestaat uit twee nieuwe producten die je voeten zowel hydrateren als verkoelen. Zo hoef je niet in te boeten op verzorging en kun je je (vermoeide) voeten wel lekker doen afkoelen.

Ik heb de nieuwe producten inmiddels al getest en laat ze in dit artikel met veel plezier zien. Kijk je mee?

Nieuw: Kneipp Hydro Kick footcare

Kneipp is een merk dat al een groot assortiment aan voetproducten had. Zo hadden ze al een eeltcrème, een voetbutter, een voetbadbruistablet, … Kortom, een groot gamma aan verzorgende producten voor je voeten.

Toch miste er ook wat verkoelende producten binnen hun assortiment. Ik weet niet hoe het met jullie zit maar ik heb in de zomer snel last van pijnlijke, opgezwollen voeten als ik veel ga wandelen. Zeker op vakantie krijg ik snel last van m’n voeten.

Ik grijp dan vaak terug naar een verkoelende gel in combinatie met een voetcrème maar wat als je beide producten nu gewoon kon combineren? Dat idee hadden ze bij Kneipp dus ook.

Daarom lanceerde Kneipp de Hydro Kick footcare lijn met daarin een Hydro Voetcrème en Cooling Voetbadkristallen. Deze producten verzorgen én verkoelen de voeten waardoor je je voeten compleet in de watten kunt leggen!

Kneipp Cooling Badkristallen (€ 9,99)

Als je last hebt van vermoeide en gezwollen voeten is er niets lekkerder dan een warm voetbadje. Op vakantie steek ik mijn voeten élke avond in bad om ze even goed te verzorgen. De Kneipp Hydro Kick Cooling Badkristallen kunnen hier nog extra bij helpen.

Deze badkristallen bevatten o.a. menthol, een verkoelend ingrediënt dat je voeten lekker laat tintelen. Daarnaast bevatten ze ook nog eens aloë vera en watermunt: twee ingrediënten die zeer mild zijn voor de huid maar het verkoelingsproces nog extra bevorderen.

Fun fact: De Kneipp badkristallen bevatten zoutkristallen van de bijzondere Saline Luisenhall zoutmijn in Dutisland. Dit zout komt uit een opgedroogde zee van 250 miljoen jaar geleden. Omdat het zout zo diep ligt is het gevrijwaard gebleven van vervuiling en is het extra rijk aan waardevolle mineralen.

Om een voetbadje te nemen dien je de dop van de fles te vullen met badkristallen. Het is best wel een grote fles dus je doet er ook nog eens lekker lang mee! Hierna kun je ca. 10 minuten genieten van je voetbadje.

Ik heb de badkristallen al een aantal keer gebruikt, ook na een warmere dag waarop ik veel gewandeld heb. Dankzij de menthol en aloë vera voelen je voeten precies tien kilo lichter aan. Geeft echt een heerlijk gevoel!

Kneipp Hydro Voetcrème (€ 8,49)

Na een ontspannend voetbadje is het natuurlijk tijd om je voeten ook goed te verzorgen en dat kun je doen met de nieuwste Hydro Voetcrème.

Deze crème bevat hetzelfde verkoelende trio: menthol, aloë vera en watermunt. Hierdoor verfrist de crème onmiddellijk vermoeide voeten én benen.

En verfrissen doet het zeker! Al helemaal als je snel last hebt van vermoeide benen is het zo’n plezier om dit soort crèmes te gebruiken.

De crème trekt daarnaast ook nog eens lekker snel in dankzij zijn vloeibare formule. Ik vind het vooral fijn om deze ‘s avonds na een lange dag te gebruiken, op het moment waarop ik even neerplof voor de tv.

Tip: Als je van die zachte spa-sokken aantrekt nadat je de crème gebruikt kan deze nóg beter z’n werk doen! 😉

Ben ik tevreden over de nieuwste Kneipp Hydro Kick footcare producten? Ja, ja en nog eens ja!

Als je graag op vakantie gaat naar warmere plekken en je hebt snel last van pijnlijke, opgezwollen voeten moet je deze producten echt een keertje proberen.

Ook als je hele dagen op je benen moet staan voor het werk zijn zo’n verkoelende producten een absoluut plezier voor je voeten en je benen. De producten zijn helemaal niet zo duur maar kunnen wel een groot verschil betekenen als je last hebt van pijnlijke voeten.

Deze Kneipp Hydro Kick producten zijn vanaf deze maand verkrijgbaar bij de bekende Kneipp verkooppunten.

Hoe verzorg jij je voeten?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

1 Comment

  1. April 25, 2021 / 4:45 pm

    Leuk dat je zo enthousiast bent. Zelf heb ik nog geen tijd gehad om ze te testen. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?