web analytics

Kneipp Lippenbalsem Hydro Care (watermunt en aloë vera)

Vorig jaar lanceerde Kneipp een compleet nieuw gamma aan lippenbalsems. Deze lippenbalsems zijn niet op waterbasis en hebben ook geen verslavend effect. Verder bevatten ze ook geen schadelijke stoffen zoals minerale oliën. Helemaal goed dus! Ze hadden er al drie maar sinds kort komt daar ook de nieuwste Kneipp Lippenbalsem Hydro Care met watermunt en aloë vera bij. Deze lippenbalsem is perfect voor de zomer dus daarom laat ik deze nu aan jullie zien!

De nieuwe Kneipp Lippenbalsem Hydro Care met watermuntextract en hoogwaardige aloë vera heeft een hydraterende werking en subtiele aquatische geur.

Deze lippenbalsem is 100% natuurlijk, volledig vegan én gemaakt op basis van natuurlijke verzorgende oliën en botanische wax. Hij bevat verder geen conserveringsmiddelen, minerale oliën, paraffine, siliconenoliën en kleurstoffen. Je mag er met dit product dus zeker van zijn dat je alleen goede en niet-schadelijke ingrediënten in de buurt van je mond brengt.

Hoe werkt de Kneipp Lippenbalsem Hydro Care?

De Kneipp Hydro Care lippenbalsem werkt goed hydraterend maar bevat geen water. Bij lippenbalsems die wél water bevatten zal het water op de lippen stil verdampen, waardoor je gaat moeten blijven smeren om gehydrateerde lippen te houden.

Met dit product heb je daar geen last van, mede dankzij het depot-effect. Met depot-effect wordt bedoeld dat de lippenbalsem hydratatie blijft afgeven gedurende een lange periode. Hierdoor hoef je hem niet al te vaak opnieuw aan te brengen maar blijft hij de hele dag door hydrateren.

Perfect voor de zomer

Deze lippenbalsem is perfect geschikt voor de warmere zomermaanden. Dankzij de toegevoegde Aloë Vera gaat deze lippenbalsem ook de nodige verkoeling geven. Dat is natuurlijk echt ideaal als het zomer is en je lippen misschien teveel in de zon geweest zijn!

Ook gaan je lippen in de zomer extra veel vocht verliezen, net zoals de rest van je lichaam. Je zou denken dat je vooral in de winter extra hydratatie nodig hebt maar in de zomer is dat dus óók het geval.

Kneipp Lippenbalsem Hydro Care

De verpakking van de Kneipp Lippenbalsem Hydro Care

Kneipp heeft met de Kneipp Lippenbalsem Hydro Care niet alleen een fijn product uitgebracht maar tevens ook een product dat niet al te schadelijk is voor de natuur.

Voor de verpakking van deze lippenbalsem werd gebruik gemaakt van een recyclebare verpakking. De blisterkaart van deze lippenbalsem werd gemaakt van innovatief en ecovriendelijk graspapier. Dit graspapier genereert minder CO² uitstoot, vereist 3000 liter minder water per ton karton én het zorgt tevens ook voor korte transportroutes.

De stick van deze lippenbalsem werd verder ook gemaakt uit kurk en polypropeen. Dit is niet alleen beter voor de natuur maar zorgt ook voor een fijne greep! Het gewicht van de stick is verder ook heel erg licht waardoor hij ook erg handig is om mee te nemen.

Kneipp Lippenbalsem Hydro Care

Ben je dus nog op zoek naar een fijne verkoelende lippenbalsem om mee te nemen op vakantie of om in je tas te stoppen tijdens de zomer? Geef deze Kneipp Lippenbalsem Hydro Care dan zeker eens een kans.

Zoals ik eerder al zei: met deze lippenbalsem hoef je niet bang te zijn voor schadelijke stoffen of verslavende lippenbalsem die je moet blijven smeren.  Dat geeft dit product dus echt wel een groot voordeel tegenover andere klassieke lippenbalsems.

Kneipp lippenbalsems zijn o.a. verkrijgbaar bij Kruidvat en Di en kosten € 5,99 per stuk. Buiten deze Hydro Care heb je ook nog andere varianten zoals Sensitive Care, Intensive Care en Extra Care. Ook stuk voor stuk fijne producten, al zou ik deze Hydro Care nu vooral kunnen aanraden voor de zomer.

Welke lippenbalsem smeer jij op dit moment? 

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

1 Comment

  1. June 27, 2019 / 7:01 am

    Hij ziet er wel heel cute uit! Thanks voor het delen van dit artikel.
    Fijne week nog verder <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?