Kneipp Seconde handcrème

Handcrème is een van mijn favoriete beautyproducten. Toch vind ik het altijd wel lastig om een goede handcrème te vinden. Voor mij moet een handcrème goed hydrateren maar vooral ook snel intrekken én lekker ruiken. Gelukkig heb ik sinds kort het ideale exemplaar gevonden: de Kneipp Seconde handcrème. Benieuwd naar dit product? Lees dan zeker verder.

Kneipp Seconde handcrème

Handcrèmes die snel intrekken hebben bij mij altijd een streepje voor. Ik zit natuurlijk veel achter de computer en dan hou ik ervan om mijzelf een manicure te geven, inclusief verzorging. Er is niets irritanter dan plakkerige toetsen dus een handcrème moet voor mij snel intrekken. Volgens Kneipp zou deze Seconde handcrème ‘super snel’ moeten intrekken. De handcrème zou dus ideaal moeten zijn voor vrouwen die weinig tijd hebben en snel weer aan de slag willen. Ik heb de crème nu al een keertje of 7 gebruikt en hij trekt inderdaad enorm snel in, ik kan na een minuutje weer verder met typen.

Kneipp Seconde handcrème

Van die snelwerkende handcrèmes zijn over het algemeen wel iets minder qua verzorging, zo voel ik het toch alleszins altijd aan. Dikkere en voedende handcrèmes hebben doorgaans meer tijd nodig om in te trekken omdat ze zo dik zijn van structuur. Bij deze Kneipp Seconde handcrème heb ik dat gevoel eigenlijk totaal niet, ik vind dat hij zijn werk best goed doet! Hij bevat o.a. jojobaolie en avocadoboter, ingrediënten die beiden op een milde manier hydrateren.

Kneipp Seconde handcrème

Qua geur is het voor mij ook een droomproduct. Hij ruikt heerlijk fris zonder al te zomers te zijn. De geur is die van citroenverbena oftewel verveine (The Vampire Diaries fans zullen dit vast wel kennen, haha!) dus het is een vrij neutrale geur die toch lekker fris is.

De nieuwe Kneipp Seconde handcrème is voor mij dus een schot in de roos. Hij trekt énorm snel in, ruikt lekker fris en de werking is ook zeker ok. Voor zware kloven zou ik wel een andere handcrème kiezen maar als je gewoon last hebt van droge handen dan doet dit product zeker zijn werk. Mijn handen voelen na gebruik babyzacht aan. Deze handcrème is vanaf eind september te koop bij diverse drogisten en webshops. De adviesprijs is € 6,09 voor 75 ml.

Ga jij deze handcrème eens proberen?

Share:

9 Comments

 1. September 29, 2015 / 6:44 am

  Handcremes zijn meestal niet zo mijn ding. Ik vind vrijwel nooit dat een handcreme snel genoeg intrekt. Toch ben ik benieuwd naar deze handcreme!

 2. September 29, 2015 / 7:31 am

  Deze klinkt zo fijn 😀 Ik was nog op zoek naar een nieuwe handcrème, dus ik ga zeker even deze in de winkel testen 😉

 3. beautifulday4makeup
  September 29, 2015 / 8:53 am

  Dit klinkt als een heerlijke handcrème om op mijn bureau te zetten 🙂

 4. September 29, 2015 / 9:13 am

  Klinkt echt heerlijk!

 5. September 29, 2015 / 9:30 am

  Ik vind de geur zo lekker en hij trekt lekker snel in x

 6. September 29, 2015 / 9:40 am

  Je hebt me nieuwsgierig gemaakt!!

 7. Karlien - Polished Cats
  September 29, 2015 / 10:09 pm

  ziet er goed uit!

  liefs
  Karlien

 8. September 29, 2015 / 11:00 pm

  Alleen de verpakking al ziet er super fris uit! Lijkt me een hele fijne handcreme!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?