web analytics

Kneipp Silky Secret review

Als je van zachte, vrouwelijke en poederige geuren houdt ga je vast blij worden van deze review. Vandaag wil ik namelijk het nieuwe Kneipp Silky Secret gamma aan jullie voorstellen. Deze nieuwe verzorgingslijn heeft een zachte geur en is speciaal bedoeld voor de koude wintermaanden. Kijk je mee naar de nieuwe producten?

kneipp-silky-3

Silky Secret producten met een zachte, vrouwelijke geur

Op sommige dagen wil je wel lekker ruiken maar hoeft het allemaal niet zo opvallend. Op zo’n momenten grijp ik vaak terug naar van die lieve neutrale geuren die wel lekker ruiken maar ook geen  uren aan een stuk sterk aanwezig blijven.

Voor zo’n momenten heeft Kneipp de Silky Secret lijn ontwikkeld. Producten met een zachte geur die tegelijkertijd ook voor een zachte geur zorgen.Dankzij de melkproteïnen wordt je huid lekker gehydrateerd en de zijdeboombloesem zorgt voor die zachte geur. De producten zijn geschikt voor alle huidtypes maar zeker mensen met een droge huid zullen erg blij worden van deze producten.

De lijn bestaat uit een Body Lotion, Badcrème en Douchecrème. Ik heb inmiddels alle producten getest en dit is mijn verdict:

Kneipp Silky Secret

Kneipp Silky Secret Badcrème – € 9,49

Ik begin met mijn favoriete product van deze lijn en dat is de badcrème. Vaak worden badproducten toch vergeten bij nieuwe lanceringen en dat is zó jammer!

Tijdens de wintermaanden neem ik vaker een ontspannend bad omdat het zo heerlijk relaxerend is én het is ook nog eens goed voor je spieren.Het product dat je in je badwater doet adem je ook beter in dan onder de douche, waardoor het het ideale moment is om een heerlijk ontspannend product te gebruiken.

Van deze badcrème heb je slechts een paar druppeltjes nodig om dat heerlijke ontspannende effect te ervaren. Het laat je huid na gebruik zijdezacht aanvoelen, precies alsof je een bodylotion hebt gesmeerd. Warm water durft de huid nogal eens uitdrogen maar met zo’n product als een badcrème kun je dat probleem voorkomen.

Kneipp Silky Secret

Kneipp Silky Secret Body lotion – € 9,49

Moest je toch nog op zoek zijn naar extra hydratatie, dan kun je terecht bij deze body lotion. Deze lotion is, zoals we gewend zijn van Kneipp, weer een schot in de roos. Ik vind de formules van Kneipp altijd heel fijn werken, zowel bij de body lotions als bij de handcrèmes.

Ze zijn lekker geparfumeerd zonder extreem hard op te vallen. De lotions trekken altijd heel snel in en laten zeker geen plakkerig laagje achter. Ook bij deze Kneipp Silky Secret lotion is dat weer het geval!

Kneipp Silky Secret

Kneipp Silky Secret Crème Douche – € 5,99

Ook een goede douchecrème is tijdens de wintermaanden onmisbaar. Ik rave er al jaren over op mijn blog en ik blijf dan ook bij mijn standpunt. Een douchecrème is voller en schuimt minder, waardoor het dus ook minder uitdrogend op de huid gaat werken. Ik wissel mijn douchegels dus altijd in voor crèmes zodra het weer kouder wordt.

Conclusie

Ik vind de Kneipp Silky Secret producten echt héérlijk en kan niet wachten om ze nog vaker te gebruiken. Ik hou zo’n heavy duty producten meestal voor tijdens de wintermaanden omdat mijn huid het dan echt wel nodig heeft. Zeker als de dagen korter worden kun je zo’n ontspannende geur wel gebruiken! Moest je dus nog op zoek zijn naar zachtgeurende producten die goed hun werk doen, ga dan zeker eens kijken bij Kneipp.

De producten van Kneipp zijn verkrijgbaar via Holland & Barrett (vroeger De Tuinen) en Bol.com

Lijkt deze lijn jou wat?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

6 Comments

 1. October 15, 2016 / 8:25 am

  In de winter gebruik ik toch liever een warme, zoete of kruidige geur! 🙂 Toch lijken deze producten me wel fijn!

 2. October 15, 2016 / 2:34 pm

  ik hoor veel goeds over deze lijn 😀

 3. October 15, 2016 / 4:00 pm

  Ik ben heel benieuwd naar de geur van deze lijn. Ik denk dat ik hem ook wel erg lekker zal vinden voor tussendoor. Ik heb nu 2 flessen voor de “standaard” geuren- dagen. ( de overige dagen draag ik altijd Body Butters van The Body Shop of Rituals ). Ik heb van Loving Blends eentje met haver ( zalig! ) en Dove met pistache. Als die op zijn ga ik eens bij Kneipp snuffelen.

 4. October 17, 2016 / 8:45 pm

  Ik vind deze lijn heerlijk voor dit najaar, vooral de douchecrème is een favoriet. De bodylotion trekt bij mij helaas niet zo snel in.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?