Kneipp Sugar Body Scrub amandelolie

De zomer betekent voor mij korte broeken en bruine benen. Ik grijp dus vaak naar de zelfbruiner maar om zelfbruiner er goed uit te laten zien is het belangrijk dat je scrubt. Ik heb inmiddels al een heleboel scrubs uitgetest en ik ben tegenwoordig echt fan van scrubs die je huid ook gelijk zacht laten aanvoelen. Zo’n scrub is de Kneipp Sugar Body Scrub Amandelolie. Een grote pot met een heerlijke voedende olie en suikerscrubdeeltjes. Benieuwd naar deze scrub? Lees dan zeker verder.

Kneipp Sugar Body Scrub amandelolie

Ik heb deze scrub inmiddels al langere tijd in huis en ik ben zelfs al bezig aan mijn tweede potje, dat zou op zich al genoeg moeten zeggen. Vroeger was ik meer into de normale scrubs die je huidlaag deden vernieuwen maar verder niet echt veel deden. Tegenwoordig ben ik echter wat luier geworden en smeer ik mezelf niet zo graag meer in, daarom vind ik het juist handig als een scrub mijn huid ook al mooi stralend en zacht maakt. Dan heb je gelijk twee vliegen in een klap en bespaar je ook nog eens extra tijd.

Kneipp Sugar Body Scrub amandelolie

Hoe komt het dat deze scrub dan zoveel voedender is dan een normale scrub die in een tube komt? Wel, dat komt namelijk allemaal door de toegevoegde olie. Op de foto hierboven zie je heel goed wat ik bedoel. De scrub bestaat uit een deel suiker en het andere deel is olie. Vlak voordat je je scrub gaat gebruiken zie je heel goed hoe de twee van elkaar separeren dus het is erg belangrijk om alles eens goed te mengen! Gewoon even met een lepeltje roeren en alles is weer een mooi geheel. Ik vind het zelf niet erg om dit te doen want dan zie ik tenminste dat er echt goed veel olie in het potje zit en dat het ook effectief iets doet met mijn huid.

Kneipp Sugar Body Scrub amandelolie

Ik ben al langer fan van de scrubs van Kneipp, ook die met vijgenmelk en van de Beauty Geheim vind ik super. Toch blijft deze Amandelolie scrub mijn favoriet. Waarom? Door de heerlijke geur! Ik wist niet goed wat ik me bij deze scrub moest voorstellen qua geur maar dit is voor mij de ultieme zomergeur. Lekker bloemig, een tikkeltje zoet maar nog steeds niet té sterk aanwezig. Moest je dol zijn op wat zwaardere geuren, dan zou je gerust die andere scrubs ook eens kunnen proberen!

Conclusie: Ik ben dus echt fan van deze Kneipp Amandelolie scrub. Hij maakt mijn huid zacht, glanzend en ik hoef erna niet meer te smeren met olie of bodylotion. De geur is heerlijk en blijft lang hangen maar gelukkig is hij niet zo aanwezig dat ik het als storend ervaar. Je krijgt een lekker grote pot voor een fijn prijsje want voor deze scrub betaal je slechts € 8,99. O.a. te koop bij Kruidvat en Bol.com.

Met welk product scrub jij het liefst?

Share:

7 Comments

 1. August 15, 2015 / 11:51 am

  Klinkt als een erg fijne scrub Amy! 🙂 Die van suikerscrubs Rituals bevatten ook olie en die vind ik ook fijn. Misschien moet ik deze dan ook maar eens uitproberen! 🙂

 2. August 15, 2015 / 1:55 pm

  Ik moet echt eens de scrubs gaan proberen, ze lijken me zo heerlijk!

 3. August 15, 2015 / 2:09 pm

  Lijkt me een fijne scrub! Ook handig dat er op staat dat er kans is op uitglijden, haha, zulke dingen zetten ze er voor mensen zoals ik op 🙂

 4. August 16, 2015 / 11:22 pm

  Deze scrub klinkt wel heel goed! Mijn scrub van the body shop is bijna op, dus misschien ga ik deze hierna proberen!

 5. beautifulday4makeup
  August 21, 2015 / 5:42 pm

  Ik vind het ook heerlijk rustgevend om even in je scrub te roeren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?