web analytics

Kruidvat Nail Care Quick & Easy nagellakremover

Het moeten niet altijd de nieuwste of de meest fancy producten zijn die ik hier laat zien op mijn blog. Soms is het ook gewoon eens leuk om een good old product met jullie te delen, eentje dat ik al jaren met veel plezier gebruik. Dit keer is het de beurt aan de Kruidvat Nail Care Quick & Easy nagellakremover. Super budgetproof, zeer effectief en een absolute topper.

Vroeger, toen mijn blog pas bestond, deelde ik vaker kleine of korte tips met jullie. Vooral van nieuwe producten die ik zelf pas ontdekt had en waar ik nog niet veel over gelezen had.

Dat wil ik graag een beetje terugbrengen hier op mijn blog! Gewoon af en toe een korte review met producten die ik écht al lang gebruik. Geen sponsoring, geen gratis samples, geen samenwerkingen. Gewoon de zaken die ik jarenlang geleden zelf ontdekt heb en nog steeds 100% achtersta.

Een van die producten is de Kruidvat Nail Care Quick & Easy nagellakremover.

>>> LEES OOK: Zo kun je je nagels thuis verzorgen

Een aantal jaar geleden was er een grote hype binnen de beautywereld: nagellakremover in een potje. Vooral de potjes van Bourjois (met verzorgende amandelolie), Maybelline en L’Oréal waren súperpopulair maar helaas wel aan de prijzige kant. Het was in die tijd zeker niet abnormaal om 8 à 9 euro te betalen voor zo’n potje.

Ik heb ook mijn fair share aan nagellakremover in potjes geprobeerd. Ik vond het altijd al een geweldig concept dat echt supersnel werkt! Je steekt je gelakte vinger gewoon in het potje, draait het potje een beetje rond et voila: alle nagellak wordt volledig verwijderd.

Maar doordat de potjes in die tijd zo duur waren heeft het lang geduurd voor ik volledig de overstap maakte. Tot ik dus de Kruidvat Nail Care Quick & Easy nagellakremover ontdekte.

Sinds ik de Kruidvat Nail Care Quick & Easy nagellakremover ontdekte gebruik ik geen normale make-up remover meer. Het gaat gewoon zoveel sneller met dit product.

Voor dit product betaal je slechts € 3,49 en het merkt minstens even goed, of zelfs beter, dan de duurdere concurrenten.

Deze nagellak remover bevat geen aceton waardoor hij je nagels dus niet beschadigd of uitdroogt. De mousse die in het potje gebruikt wordt is ook stevig genoeg om je nagellak snel en keurig mee te verwijderen. Hij heeft verder ook geen onaangename of te sterke geur, iets wat ik bij de duurdere merken jammer genoeg wél merkte.

Ondanks het feit dat hij zo goedkoop is gaat hij wel lang mee, ik doe gemiddeld 4 maanden met een potje. Ik merk verder dus geen verschil tegenover de duurdere merken, die gaan even lang mee.

Ben je dus nog op zoek naar een snelle en makkelijke make-up remover die je nagels niet beschadigt? Probeer deze Kruidvat Nail Care Quick & Easy nagellakremover dan zeker eens.

Hij staat meestal een beetje verstopt in de Kruidvat winkels en je vindt deze vaak tussen de nepnagels en nepwimpers. Moest je hem vinden (want hij is vaak uitverkocht, terecht!), neem dit potje dan zeker een keertje mee. Of bestel de nagellakremover via de Kruidvat website.

Hoe haal jij je nagellak weg?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

2 Comments

 1. Gaby
  June 20, 2019 / 2:43 pm

  Ga ik zeker proberen

 2. Janine
  July 9, 2019 / 12:27 pm

  Wat een fijn artikel waarop ik terecht kwam. Ik heb deze vanmorgen meegenomen omdat het compact is. Deze neem ik mee op vakantie volgende week ! Mijn nagels groeien snel. Eerst deed ik wel eens gellak bij salon. Maar nu gaan we 2 weken weg. Ik vind het vreselijk als ik van die randjes zie. Dan maar ouderwets nagellak mee. Dit word me 3e vakantie ooit! ☀️

  Groet,
  Janine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?