Kruidvat Originals DIY Beauty Body Kit Bodycream

Wat als er een bodycream was die je volledig zelf kon aanpassen aan de behoeftes van je huid? Dat dachten ze bij Kruidvat ook en daarom lanceerden ze recent de Kruidvat Originals DIY Beauty Body Kit Bodycream. Deze crème kun je namelijk zo op zichzelf gebruiken ofwel mengen met een natuurproduct om ieder huidprobleem aan te pakken. Benieuwd? Lees dan zeker verder!

Kruidvat Originals DIY

Iedere huid is anders en heeft dus ook andere huidproblemen of behoeftes, die vaak veranderen na een tijd. Tijdens de seizoenen of na een stressvolle periode kan je huid bv. ook gewoon veranderen. Je kunt er dan voor kiezen om voor elk probleem een nieuw product aan te schaffen maar dat wordt redelijk duur na een tijd en het is ook gewoonweg zonde.

Gelukkig is daar sinds kort een oplossing voor, namelijk de Kruidvat Originals DIY Beauty Body Kit. Deze kit bevat een mengschaaltje, een spateltje en een basic bodylotion die je makkelijk kunt mengen met natuurlijke ingrediënten.

Kruidvat Originals DIY

Je kunt het dus zo gek niet bedenken of het is allemaal mogelijk met de bodycream als basis. Last van een droge huid die extra hydratatie nodig heeft? Meng dan wat honing doorheen de bodycream en breng deze aan op de huid.

Heb je eerder zin om je huid een goede scrubbeurt te geven? Meng de bodycream dan met een lepeltje suiker en breng deze scrub aan op de huid.

Kruidvat Originals DIY

Verder kun je de crème ook mengen met andere zaken zoals bv. munt (voor een verfrissend effect), olijfolie (om de huid te voeden) of cacao (voor een gelukzalig gevoel). De crème is op zichzelf trouwens ook al lekker voedend aangezien hij gemaakt is op basis van kokosolie.

Het enige wat je hoeft te doen is wat bodycream vermengen met een natuurlijk product en direct na het maken hiervan het aanbrengen op je huid. Doordat je de lotion eerst in het mengschaaltje doet hoef je dus ook niet bang te zijn dat de crème slecht wordt.

Kruidvat Originals DIY

Ik vind het concept achter de Kruidvat Originals DIY Beauty Body Kit echt wel geslaagd! Het is misschien soms wel wat rommelig om alles zelf te moeten mengen maar anderzijds is het ook gewoon heel leuk. Sowieso het hele proces van zelf een samenstelling te zoeken en te maken, dat is al leuk en ontspannend op zich! Zeker als je zelf geen groot DIY wonder bent maar wel graag aan de slag wilt gaan met een simpel DIY projectje.

De Kruidvat Originals DIY Beauty Body Kit kost € 4,99 en is dus verkrijgbaar bij Kruidvat. Deze kit voorziet je dus van de crème en het mengschaaltje, de natuurlijke ingrediënten dien je uiteraard zelf te voorzien.

Lijkt dit jou iets?

9 Comments

 1. August 14, 2018 / 10:08 am

  Hé wat een leuk idee! Dit kende ik nog helemaal niet, maar ik vind het echt super leuk bedacht!

 2. Lipstickencupcakes
  August 18, 2018 / 11:11 am

  Wat een super handig concept. Ik wist nog helemaal niet dat dit bestond. Zelf gebruik ik het liefst Paula’s Choice op het moment.

 3. August 18, 2018 / 2:35 pm

  Wel een goed idee zo een combinatie te maken – dan kan je het voor vanalles gebruiken 🙂

 4. August 18, 2018 / 2:53 pm

  Dit lijkt me eigenlijk wel heel tof om te doen whuaha. Ben benieuwd of mijn huid er tegen kan, maar het lijkt me wel leuk om te proberen.

  • August 19, 2018 / 4:15 pm

   Ik heb zelf een zeer droge en gevoelige huid met eczeem en voor mij werkt het product prima! 😀

 5. August 18, 2018 / 4:57 pm

  Wat leuk om het zo zelf te maken. Ook leuk om cadeau te doen

 6. August 18, 2018 / 7:26 pm

  Ooh dat vind ik ook wel een super tof concept! En ook wel fijn dat er al suggesties op de verpakking vermeld staan.

 7. August 18, 2018 / 7:34 pm

  Wat ontzettend leuk om je eigen bodycream te maken, ook leuk om cadeau te doen. Heb dit nog niet gezien bij de Kruidvat.

 8. August 20, 2018 / 10:07 am

  Ken dit ook nog niet maar lijkt me leuk om eens te proberen of om cadeau te geven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?