web analytics

Kruidvat Originals Hydraterende Oogcrème Vitamine E review

Het eigen merk van Kruidvat heeft tegenwoordig heel wat fijne huidverzorgingsproduct. Een goed voorbeeld hiervan is de Kruidvat Originals Hydraterende Oogcrème Vitamine E.

Deze hydraterende oogcrème is niet al te ingewikkeld en bevat geen chique ingrediënten maar hij doet wel wat hij belooft: hij hydrateert de ogen voldoende. Droogtelijntjes verdwijnen als sneeuw voor de zon en je make-up zit ook nog eens veel beter als je deze oogcrème gebruikt. En het allerbeste? Hij is spotgoedkoop!

Ik testte de oogcrème met veel plezier voor jullie uit. Als je benieuwd bent naar mijn Kruidvat Originals Hydraterende Oogcrème Vitamine E review, lees dan zeker verder!

Bij Kruidvat Originals vind je heel wat fijne huidverzorgingsproducten aan een mooie prijs. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment en telkens je een Kruidvat binnenstapt ontdek je wel weer iets nieuws.

Zelf ben ik groot fan van de Kruidvat Originals oogcrèmes. Vroeger gebruikte ik de Kruidvat Originals Oogcrème met Aloë Vera altijd maar sinds een tijdje ben ik overgestapt op de Kruidvat Originals Hydraterende Oogcrème met Vitamine E. Waar de oogcrème met aloë vera vooral op wallen en de verkoeling ervan werkte gaat deze oogcrème voornamelijk goed zijn om droogterimpeltjes tegen te gaan.Als ik puur naar mijzelf kijk zie ik dat mijn concealer vaak in de lijntjes kruipt op het moment dat de huid rondom mijn ogen droog is. Een goede hydraterende oogcrème is dan zeker een must! Gelukkig doet deze hydraterende oogcrème van Kruidvat zeker wat hij belooft.

De Kruidvat Originals Hydraterende Oogcrème is een lekker dikke crème die dus voornamelijk gaat hydrateren. Al vrijwel meteen na het aanbrengen voelt de huid rondom de ogen soepeler en zachter aan. Doordat het zo’n dikke crème is duurt het wel eventjes voor hij ingetrokken is. Je gebruikt deze oogcrème dus best in de avond.

De crème is ongeparfumeerd dus hij is ook heel goed geschikt voor mensen met een gevoelige huid.

Als je naar de ingrediëntenlijst van deze oogcrème kijkt zie je dat hij in principe niet zoveel soeps bevat. Dat kan ook helemaal niet aangezien je slechts € 2,99 voor een potje betaalt. Echter valt er meteen op dat glycerine, hét #1 verzorgende ingrediënt, vrij hoog op de lijst staat. En dat is eigenlijk het allerbelangrijkste ingrediënt en meer heb je in principe ook niet nodig als je puur alleen op hydratatie wilt gaan werken.

Is de Kruidvat Originals Hydraterende Oogcrème een baanbrekend product? Dat zeker niet. Je hoeft echt geen wonderen te verwachten van deze crème. Echter doet hij wel wat hij belooft en dat is de huid rondom de ogen op een milde manier hydrateren.

Droogtelijntjes worden meteen aangepakt, de huid oogt gezonder en voelt gewoonweg soepeler en zachter aan. Voor die prijs mag je dus helemaal niet klagen!

Deze Kruidvat oogcrème kost € 2,99 voor een potje van 25 ml en is te koop bij de filialen van Kruidvat alsook via de webshop. Als je nog op zoek bent naar een basic oogcrème die goed hydrateert kan ik je deze zeker aanraden.

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?