web analytics

Kruidvat Originals Oogcrème Aloë Vera

Een oogcrème van twee euro, het klinkt toch te mooi om waar te zijn? Dat dacht ik dus ook maar ik was toch te nieuwsgierig. Daarom besloot ik een tijdje geleden om de Kruidvat Originals Oogcrème Aloë Vera alsnog te proberen. In dit artikel vertel ik meer over deze spotgoedkope oogcrème.

Kruidvat Originals Oogcrème

Oogcrème is een product waar veel onenigheid over bestaat. Sommige mensen vinden het compleet overbodig, andere mensen zweren er juist absoluut bij. Ik moet eerlijk toegeven dat ik ook groot voorstander ben van oogcrèmes.

Er zijn verschillende soorten oogcrème op de markt. Je hebt anti-aging oogcrèmes die preventief gaan werken en kraaienpootjes tegengaan. Anderzijds heb je dus ook oogcrèmes die gelijk een effect meegeven, zoals bv. hydratatie of het depuffen van wallen.

In die laatste categorie valt deze Kruidvat Originals oogcrème dus. Deze oogcrème werkt namelijk verzachtend en verkoelend rond de ogen, ook voor mensen met een gevoelige huid.

Kruidvat Originals Oogcrème

Bij een oogcrème van € 1,99 moet je dus niet al teveel fancy ingrediënten verwachten. Al helemaal geen ingrediënten die kraaienpootjes en lijntjes gaan voorkomen of zelfs wegwerken, het is nu eenmaal geen La Mer.

Als je dit soort zaken verwacht van een oogcrème ga je helaas toch wat dieper in de buidel moeten tasten want dat gaat deze crème je niet geven.

Wat geeft deze Kruidvat oogcrème je dan wel? Ongelofelijk zachte ogen. Ik vind deze crème namelijk ideaal in de ochtend om aan te brengen voor ik mijn make-up aanbreng.

Kruidvat Originals Oogcrème

Hij werkt inderdaad heerlijk verzachtend voor de huid en biedt dus de perfecte voorbereiding op concealer. Ik heb echt hele droge undereyes en concealer kruipt bij mij gelijk in de droogtelijntjes.

Door eerst deze oogcrème aan te brengen verdwijnt dat probleem als sneeuw voor de zon.Deze oogcrème is echt enorm romig en laat zich makkelijk inblenden met de huid. Door de Aloë Vera vind ik hem ook ideaal om nu met het warme weer te gebruiken.

Het kalmeert de huid rond mijn ogen meteen en voelt ook niet plakkerig aan. Met dit weer wil je écht geen plakkerige boel rond je ogen.

Kruidvat Originals Oogcrème

Ik gebruik deze oogcrème nu al een hele tijd en heb inmiddels ook al heel wat potjes versleten. Doordat hij zo goedkoop is hoef je er niet al te zuinig mee te zijn en kun je hem zelfs meerdere keren per dag opnieuw aanbrengen.

Best prettig als het zo warm is! Het potje is ook nog eens redelijk groot (en zit echt wel volledig vol, geen illusies met driedubbele bodems!). Ik kan dit product dus zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar extra hydratatie, zeker als je concealer gebruikt onder de ogen.

De Kruidvat Originals oogcrème Aloë Vera kost slechts € 2,99 en is te koop bij de filialen van Kruidvat en via de webshop.

Heb jij al iets van Kruidvat Originals geprobeerd?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

1 Comment

  1. Heidi De Winter
    January 30, 2019 / 5:34 pm

    Doet het ook iets aan ochtendwallen? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?