Kruidvat shoplog (1+1 actie Rimmel)

Als je voor € 103 aan spullen in je winkelmandje hebt en slechts € 27 moet betalen, dan kun je spreken van een geslaagde shoplog. Vorige week was er een gigantische actie op Rimmel producten en ik heb me eens goed laten gaan. Benieuwd naar deze Kruidvat shoplog? Lees dan zeker verder!

Kruidvat shoplog

Ik weet niet precies waarom maar vorige week was alles van Rimmel echt extreem goedkoop. De mascara’s waren iets van een € 2,00 per stuk en alle andere items waren ook 1+1 gratis. Ik vind Rimmel een geweldig merk maar ik geef zélden meer dan 10 euro uit aan mascara (ik koop toch altijd Sexy Pulp van Yves Rocher). Daarom leek het me nu het ideale moment om eens wat nieuwe mascara’s te proberen.

De mascara’s die ik besteld heb zijn ScandalEyes Black Lycra Flex, Supercurler, ScandalEyes Rockin Curves, ScandalEyes Retro Glam en Lash Accelerator Endless. Vooral veel volume mascara’s met zo’n dik borsteltje want ik heb echt een hekel aan van die dunne synthetische borstels. Deze borstels lijken allemaal wel redelijk op die van Yves Rocher Sexy Pulp dus ik ben benieuwd!

Kruidvat shoplog

Ook kocht ik nog wat andere items in de 1+1 actie. Ik ging voor het Glam’Eyes HD palette in 22 Brown Pentad, de Provocalips lipstick in I’ll Call You en de Kate Highlighting & Contour kit in de lichtste kleur. Naar de kit en de Provocalips was ik al langer benieuwd en het palette lijkt me ideaal voor de aankomende herfst.

Ik heb in ieder geval weer genoeg make-up om uit te testen want dat is natuurlijk mijn duty als beautyblogger, haha!

Van welke producten wil jij een review zien?

Share:

6 Comments

 1. August 16, 2016 / 9:34 am

  Wow, goed geslaagd! Ik ben heel benieuwd naar de mascara’s en de lipstick!

 2. Kim
  August 16, 2016 / 12:04 pm

  Zo wat een fijne deal! Ik heb toevallig ook een hele tijd de sexy pulp gebruikt en zo wat was die fijn. Gebruik nu een van Dr. Hauschka. Zeker ook een leuk merk om eens uit te proberen.

 3. Saraya
  August 16, 2016 / 9:06 pm

  Wauw goed geslaagd!
  Ik ben benieuwd naar de lipstick 🙂

 4. August 17, 2016 / 2:21 pm

  Wauw wat een koopje heb jij gedaan! Benieuwd naar de reviews van deze producten 🙂

 5. August 17, 2016 / 9:33 pm

  Waw goeie deal! Ik heb al een aantal mascara’s van Rimmel gehad en die waren altijd prima. Maar Sexy Pulp van YR vind ik ook heel goed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?