Kruidvat Smooth Calming gezichtsmasker

De laatste tijd heb ik veel reviews van high end producten online gezet, omdat ik veel nieuwe favorieten heb ontdekt. Toch wil ik ook wel wat meer aandacht besteden aan fijne producten in het goedkopere segment, zeker als het echte koopjes zijn. Beginnen doe ik met het Kruidvat Smooth Calming gezichtsmasker, te koop voor slechts € 0,99! Als je benieuwd bent naar dit product, lees dan zeker verder.

Kruidvat Smooth Calming

Ik hou enorm veel van fijne maskertjes. Voor mij hoort het echt bij ontspannen en ik vind niks heerlijker dan lekker in bad liggen met een goed boek en een maskertje op mijn gezicht. Ik heb al verschillende maskers gebruikt en ook in verschillende prijscategorieën. Op dit moment staat er eentje van Sisley in de badkamer maar dat wilt niet zeggen dat een goedkoper masker ook niet fijn kan zijn.

Ik ben maar al te blij met die ingesteldheid want ik heb echt een budgettopper ontdekt: het Kruidvat Smooth Calming gezichtsmasker. Dit maskertje is gewoon bij Kruidvat verkrijgbaar en kost slechts € 0,99. Hiervoor krijg je zelfs twee maskers want ze zitten beiden apart verpakt, hierdoor hoef je nooit product te verspillen en heb je gelijk genoeg voor twee applicaties.

Kruidvat Smooth Calming

Het fijne aan dit masker vind ik dat het zo’n heerlijk dik masker is. Ik heb nogal last van een droge huid en de meeste maskers zijn peel-off maskers of kleimaskers. Hier reageert mijn huid nooit goed op dus ik hou meer van dit soort dikke maskertjes. Het wordt ook gelijk opgezogen door mijn huid en na een kwartiertje blijft er dan ook niet veel meer over op mijn gezicht.

Na het afspoelen is mijn huid niet rood of trekkerig, wat vaak gebeurt als ik andere maskers gebruik. Het gaat natuurlijk geen effect op langere termijn hebben zoals de maskers van Sisley maar dat hoeft ook niet, op het moment zelf vind ik het heerlijk. Het ruikt lekker (naar shea butter), maakt mijn huid zacht en kalmeert mijn huid. En voor die prijs kun je uiteraard niet sukkelen! Dit is zeker een nieuwe favoriet.

Ben jij al bekend met de maskers van Kruidvat?

Share:

6 Comments

 1. February 3, 2016 / 7:58 am

  Wat fijn dat ie zo goed bevalt, ik durf het niet aan met mijn gevoelige huid!

 2. February 3, 2016 / 2:10 pm

  Ik gebruik deze ook geregeld! Niet dat ik mega effect merk, maar het is gewoon een fijn masker voor een hele leuke prijs 😉

 3. Bianca
  February 3, 2016 / 7:41 pm

  Klinkt goed! Ik heb die maskertjes wel eens zien liggen, dit zou ook wel wat voor mij zijn.

 4. February 3, 2016 / 7:45 pm

  Klinkt goed seg. Leuk dat je er 2 krijgt. Ga deze ook eens uitproberen

 5. Saraya
  February 3, 2016 / 8:46 pm

  Klinkt als een fijn maksertje 🙂
  X

 6. February 3, 2016 / 10:14 pm

  Ik heb volgens mij een tijd geleden wel eens het chocolademasker geprobeerd. Maar deze klinkt ook wel heel fijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?