Kruidvat Spa Secrets Body Mists

De Kruidvat Spa Secrets lijn bestaat al een hele tijd en is echt super populair. Het is het huismerk van Kruidvat maar dat merk je er zeker niet aan. De prijzen blijven bewust laag maar de kwaliteit is wél hoog. Sinds kort zijn er ook een aantal nieuwe limited edition Kruidvat Spa Secrets Body Mists bij gekomen, in drie verschillende tropische geuren. In dit artikel laat ik ze graag aan jullie zien!

Kruidvat Spa Secrets Body Mists

In de zomer willen we allemaal wel lekker tropisch ruiken zonder dat het te zwaar wordt. Daarom heeft Kruidvat drie nieuwe body mists toegevoegd aan het bestaande Spa Secrets gamma. Deze nieuwe body mists zijn Wisdom of India, Miracle of Bali en Magic of Brazil.

De body mists komen in een verpakking van 150 ml met een handige verstuiver. Doordat de flesjes niet breekbaar zijn kun je ze ook heel erg makkelijk meenemen in je tas om doorheen de dag even bij te sprayen. Het zijn en blijven natuurlijk body mists met een lichte geur dus bijsprayen doorheen de dag is zeker wel nodig. Als je ze thuis gebruikt is het trouwens wel fijn om ze in de koelkast te plaatsen. Zo voel je je extra fris als je ze aanbrengt!

Kruidvat Spa Secrets Body Mists

Er zijn dus drie geuren en ze zijn allemaal heel erg verschillend.

Allereerst heb je de Wisdom of India, met witte lotus en sesamolie. Deze is de minst opvallende van de drie en ook gelijk de meest frisse. Je ruikt de witte lotus echt heel erg goed terug, het lijkt wel bijna op een product dat zo van bij de Rituals kon komen (maar dan véél goedkoper!). De geur is ook wel een beetje unisex dus ook wel leuk voor mannen om te gebruiken.

De Miracles of Bali is dan weer dé ultieme zomergeur, het is gewoon vakantie in een flesje. Deze geur ruikt echt heel erg sterk naar kokos. Het doet me gelijk denken aan van die typische monoï geuren maar tegelijkertijd ook aan zonnecrème of after sun.

Mag het allemaal wel wat zoeter en fruitiger voor jou? Dan moet je de Magic of Brazil proberen. Deze body mist ruikt voornamelijk naar zoet rood fruit maar op een hele natuurlijke niet-artificiële manier. In mijn ogen is dit dan ook de zwaarste geur van de drie.

Kruidvat Spa Secrets Body Mists Magic of Brazil

Meestal zijn body mists echt heel erg zwak van geur maar dat is bij deze drie zeker niet het geval. Ze ruiken best nog wel sterk en ondanks dat het body mists zijn blijven ze toch wel lang hangen. Oke, het heeft zeker niet de houdbaarheid van een parfum en je gaat ze zeker opnieuw aan moeten brengen doorheen de dag.

Toch is de houdbaarheid wel beter dan bij de gemiddelde body mist. Zeker voor die prijs en in vergelijking met de duurdere concurrenten!

Kruidvat Spa Secrets Body Mists wisdom of india

Ik ben zelf vooral fan van de frisse Wisdom of India maar ook de Magic of Brazil kon me zeker bekoren. Miracles of Bali vond ik iets té tropisch maar toch denk ik dat deze geur het populairst zal zijn.

De Kruidvat Spa Secrets Body Mists kosten € 3,99 per stuk en zijn verkrijgbaar bij de filialen van Kruidvat alsook online. Ik vind ze echt de moeite waard, zeker voor die prijs. Ga ze dus echt eens proberen!

Welke geur lijkt jou het lekkerst?

Share:

9 Comments

 1. July 12, 2018 / 10:07 am

  de magic of brazil lijkt me wel wat 🙂

 2. Karlien
  July 12, 2018 / 12:05 pm

  oh ik vind de gele versie echt heerlijk, maar ik wil de anderen ook wel eens proberen
  een body mist is echt ideaal voor de zomer wel

 3. Jessica - Foodie Feest
  July 12, 2018 / 12:23 pm

  Ohww dat klinkt goed zeg! Fijne omschrijving van de geuren 🙂 miracles of bali en magic of brasil spreken me allebei aan, ik ga ze zeker eens proberen 😀

 4. Jouvence
  July 12, 2018 / 12:54 pm

  Zelf vind ik de groene bodymist (wisdom of India) het lekkerst van deze drie.

 5. July 12, 2018 / 1:53 pm

  De flesjes zien er zo fijn zomers uit, dat je ze wel alledrie zou willen staan hebben. Qua geur hou ik wel van kokos in de zomer 🙂

 6. July 12, 2018 / 3:56 pm

  hmm ik ben gek op bodymists. Ik ga deze ook maar eens snel proberen 😉

 7. July 16, 2018 / 2:36 pm

  Leuk dat nu deze lijn ook Body mist toegevoegd. Love body mist! Ze klinken lekker geuren

 8. July 17, 2018 / 2:51 pm

  Wauw deze body mists zien er oprecht goed uit! Voor die prijs wil ik ze weleens proberen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?