web analytics

Nieuw: Kruidvat Ultradent Charcoal tandpasta

Al eeuwenlang is het gebruik van geactiviteerd houtskool populair in verschillende culturen. Het wordt tegenwoordig ook vaak gebruikt in beautyproducten zoals maskers, scrubs én dus ook whitening tandpasta. Zo wordt het dus ook gebruikt in de nieuwe Kruidvat Ultradent Charcoal tandpasta.

Deze gloednieuwe tandpasta belooft, in combinatie met de nieuwe tandenborstel, een stralend witte lach en een gezond gebit. Ik testte de tandpasta voor jullie uit!

Kruidvat Ultradent Charcoal Tandpasta

Ik ben groot fan van tandpasta’s die houtskool bevatten. Ik gebruik al jaren de charcoal tandpasta van Dr. Organic omdat het bij mijn tanden een groot verschil maakt.

Mijn tanden worden namelijk snel geel (schuld van de koffie!) maar ze worden ook wel snel weer wit mits ik de juiste producten gebruik. Een tandpasta met charcoal helpt mijn tanden altijd wel!De nieuwe Kruidvat Ultradent Charcoal Tandpasta is dus ook zo’n houtskool tandpasta die helpt om je tanden witter te maken.

Buiten dat hij je tanden witter maakt zorgt hij ook met het herstellen en beschermen van je tandglazuur.

Ik ben best wel fan van deze nieuwe Kruidvat tandpasta! Het is de eerste Kruidvat tandpasta die ik probeer maar ik vind hem best aangenaam.

De tandpasta geeft me een frisse adem maar het is ook niet zo irriterend als de meeste whitening tandpasta’s. Ook is de flacon lekker groot én je betaalt slechts € 1,19 dus het is ook nog eens een goedkope tandpasta.

Deze zal ik zeker opnieuw kopen van zodra hij op is want ik merk weinig verschil tegenover de duurdere concurrenten.

Kruidvat Ultradent Charcoal Tandenborstel

Op zoek naar een multifunctionele tandenborstel die meer doet dan alleen poetsen? Deze nieuwe tandenborstel is speciaal ontwikkeld om de natuurlijke witheid van de tanden te herstellen dankzij de met houtskool geïnfuseerde haren.

De cupvormige, medium-zachte borstelharen houden de Kruidvat Ultradent Charcoal Tandpasta langer vast en de houtskoolmicrodeeltjes helpen niet alleen vlekken op de tanden te verwijderen, maar zorgen ook voor een gepolijst tandoppervlak.

De tongreiniger op de achterzijde van de borstelkop verwijdert aanslag en helpt een slechte adem voorkomen. In combinatie met de tandpasta zorgt het dus voor een optimaal én fris resultaat.

Verkrijgbaarheid & prijs 

De Kruidvat Ultradent Charcoal tandpasta (€1,19) en Tandenborstel medium (€1,99) producten zijn vanaf nu verkrijgbaar bij alle Kruidvat-filialen en online via www.kruidvat.be.

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

1 Comment

  1. December 9, 2019 / 2:38 pm

    Ziet er goed uit, ben benieuwd wat die echt met je tanden doet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?