web analytics

KVD Vegan Beauty Everlasting Lipstick in Outlaw

Een mooie rode lipstick misstaat nooit. Ik hou er zelf ook wel van om mijn lippen rood te maken en als ik dat doe, dan gebruik ik vaak mijn favoriete rode lipstick: de KVD Vegan Beauty Everlasting Lipstick in Outlaw.

Deze baksteenrode lipstick is lekker diep qua kleur én blijft ook nog eens fantastisch zitten. In dit artikel vertel ik er graag meer over! Kijk je mee?

De KVD Vegan Beauty Everlasting Lipsticks zijn heel erg populair binnen de beautywereld. Je komt de lange liquid lipstick dan ook geregeld tegen op Youtube en Instagram.

Over het algemeen zijn het vooral de nudetinten die zeer bekend zijn maar ook de andere kleurtjes mogen er zeker zijn.

Mijn persoonlijke favoriet is de kleur Outlaw, een baksteenrood met lekker veel pigment.

Zoals je kunt zien op de swatches: Outlaw is echt wel een pittig kleurtje. Het is een opvallende roodtint met een warme ondertoon, wat ik persoonlijk het mooist vind bij een rode lipstick.

Een warme ondertoon clasht niet met het geel in je tanden, wat een koele ondertoon wel eens durft te doen. Dit soort warme tinten halen ook de warmte in je gelaat naar boven en zijn dus ook goed geschikt als je wat bleker bent.

Over het pigment van deze lipstick valt zeker ook niet te klagen. Het resultaat op de foto is van slechts een applicatie. Je hebt dus helemaal niet zoveel product nodig aangezien je vrijwel meteen een perfecte dekking krijgt.

Het aanbrengen van de lipstick verloopt ook zeer makkelijk en secuur dankzij de handige applicator. Het is een sponsapplicator die niet al te groot is waardoor je precies tewerk kunt gaan.

Als ik KVD Vegan Beauty Everlasting Lipstick in Outlaw gebruik gebruik ik zelfs geen lipliner omdat dat helemaal niet nodig is! De lipstick zit meteen goed vast en dankzij de applicator hoef je dus ook niets bij te werken.

Ook voor de houdbaarheid heb je helemaal geen extra lipliner nodig. Outlaw blijft de hele dag keurig zitten en overleeft makkelijk een aantal drankjes of een grote maaltijd. Alleen bij vettig eten dien je hem wel eventjes bij te werken.

Outlaw is dus niet voor niets mijn favoriete rode lipstick. Zijn dieprode kleur, fijne verpakking én goede houdbaarheid maken deze lipstick een absolute topper die zijn geld meer dan waard is.

Wil je hem zelf ook eens proberen? De KVD Vegan Beauty Everlasting Lipstick in Outlaw is verkrijgbaar bij Sephora Frankrijk en FeelUnique. Beide websites verzenden zowel naar België als naar Nederland!

Wat vind jij van deze lipstick?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

1 Comment

  1. August 9, 2021 / 9:06 am

    Wauw wat een prachtige en mooie volle kleur!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?