La Bottega Beautycorner

Al mijn Limburgse volgers zijn waarschijnlijk al langer bekend met La Bottega. La Bottega is een winkel in Hasselt waar je urenlang kan shoppen. Prachtige schoenen, rekken vol met designerkleding, make-up én sinds kort ook een bistro. Sinds ik bij Blush les volg krijg ik geregeld de kans om stage te doen bij de Beautycorner en daar wil ik jullie vandaag graag wat meer over vertellen.

La Bottega

La Bottega is dus een winkel waar je heen kunt voor een ‘totaalbeleving’. Als je een feestje hebt of een belangrijke gelegenheid maar niets hebt om aan te doen, dan kun je voor alles bij La Bottega terecht. Je komt er buiten met een volledige outfit, inclusief make-up. De make-up wordt verzorgd bij de Beautycorner, een heerlijke stand vol met prachtige make-upjes.

Bij La Bottega werken ze met een heleboel leuke merken: Inglot, Bellapierre, Per-fekt en KIS. Over Bellapierre en Inglot hebben jullie al redelijk wat kunnen lezen hier op The Pink Perfectionist. Vooral de minerale foundations van Bellapierre vind ik helemaal top, net als hun oogschaduws. Het is dan ook superleuk dat ik met deze merken mag werken bij La Bottega. Je kunt al deze merken er ook gewoon kopen en je wordt, al zeg ik het zelf, goed begeleid bij je aankopen.

La Bottega

Je kunt er trouwens niet alleen make-up shoppen maar je kunt er ook effectief een volledige make-up applicatie boeken. Zo ben je meteen klaar om naar een feestje te vertrekken! Ook voor styling is het ideaal want als je geen held bent met fashion dan kun je ook gestyled worden bij La Bottega. Of misschien zelfs beiden als je eens een volledige make-over wilt meemaken!

Ben jij er al eens geweest?

Share:

3 Comments

 1. beautifulday4makeup
  July 7, 2015 / 8:57 am

  He, wat jammer, ik kan niet komen. Moet nu eenmaal werken op dinsdag en woensdag 🙁

 2. Jana
  July 7, 2015 / 9:53 am

  Hasselt ligt voor mij helaas absoluut niet dicht bij de deur, het lijkt me wel een supertoffe winkel!

 3. Romy
  July 7, 2015 / 4:52 pm

  Wat leuk! Ik ben ik mei speciaal naar Hasselt gereden om eens bij La Bottega te gaan kijken/shoppen! Liep je daar toen ook al stage? Ik wil volgende maand nog eens terug gaan naar Hasselt, en dan breng ik zeker een bezoekje aan La Bottega!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?