web analytics

La Roche-Posay Anthelios XL SPF50+ Anti-Glim

Tijdens de zomermaanden is het erg belangrijk om jezelf goed in te smeren en te beschermen tegen de zon. Toch smeren we vaak niet grondig genoeg waardoor we alsnog verbranden. Een van de redenen waarom we onszelf niet graag insmeren is omdat zonnecrème zo plakkerig en vet kan aanvoelen. Gelukkig hoeft dat niet altijd zo te zijn! Met de La Roche-Posay Anthelios XL SPF50+ Anti-Glim blijf je net lekker mat, de hele dag door. In dit artikel stel ik twee van deze producten voor.

Mensen met een gecombineerde vette/gevoelige huid worden vaak vergeten als het op zonbescherming aankomt. Crèmes voor de gevoelige huid zijn vaak toch net iets te rijk of zorgen voor een glimmende huid die nog meer talg aanmaakt.

Gelukkig zijn er de La Roche-Posay Anthelios XL SPF50+ Anti-Glim producten. Deze producten zijn perfect geschikt voor mensen die zowel een gevoelige als een vette huid hebben. Ook zijn de producten zeer aangenaam voor mensen die niet van een plakkerige, glimmende zonbescherming houden.

Ik heb de laatste maanden enorm veel last van acné waardoor ik niet om het even wat kan smeren. Zeker met vettere crèmes moet ik dus goed oppassen omdat ik mijn acné niet erger wilde maken.

Daarom kwam ik dus al snel bij de La Roche-Posay Anthelios XL SPF50+ Anti-Glim Dry Touch crème terecht, op aanraden van mijn lokale apotheek.

Deze crème heeft een hoge bescherming dankzij zijn SPF50 en beschermt niet alleen tegen verbranding maar ook tegen huidreacties en celbeschadiging door UV.

De crème heeft een ‘dry touch’ effect wat wilt zeggen dat de crème volledig mat is tijdens het aanbrengen en nadien ook nat blijft. Het lijkt precies een soort van matterende primer te zijn maar dan met een factor 50 er bovenop.

Ik breng de crème ‘s ochtends aan voor mijn make-up en doorheen de dag werk ik het bij met een ander product. Om mijn zonbescherming bij te werken gebruik ik de La Roche-Posay Anthelios XL SPF50+ Anti-Glim Spray.

Deze spray bevat diezelfde goede eigenschappen als de crème maar dan in sprayvorm, ook met dit product ga je dus niet beginnen glimmen!

Dit product is ideaal om over je make-up heen te sprayen zodat je doorheen de dag ook voldoende beschermd blijft.

Ook werkt de spray lekker snel én makkelijk dus met dit product heb je geen excuus meer om jezelf niet te beschermen tegen de schadelijke UV-straling.

Ben je dus nog op zoek naar een product met een hoge SPF dat jouw gevoelige huid perfect beschermt zonder deze vet of glimmend te maken? Neem dan zeker eens een kijkje naar deze producten want ze werken echt heel fijn.

De La Roche-Posay Anthelios XL SPF50+ Anti-Glim producten zijn te koop bij de apotheek maar je vindt ze online bv ook via Viata. De prijzen variëren tussen € 8,00 en € 13,00.

Welke zonnecrème gebruik jij het liefst?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

1 Comment

  1. Mieke
    July 31, 2019 / 5:27 pm

    Deze zijn inderdaad goed! Eucerin heeft ook eentje die ik graag gebruik (oil control).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?