web analytics

La Roche-Posay Eau Micellaire Ultra

Het micellaire water van La Roche-Posay heb je hier al vaker voorbij zien komen. Het is een zeer mild watertje dat perfect geschikt is voor mijn gevoelige huid. Sinds kort is er ook een La Roche-Posay Eau Micellaire Ultra. Ik heb dit product inmiddels grondig getest en wil het graag met jullie delen. Verschilt deze nieuwe Ultra versie veel met het origineel? Is het echt zo goed voor een gevoelige huid? Ik vertel het je allemaal in deze review!

La Roche-Posay Eau Micellaire Ultra

Een gevoelige huid hebben is geen pretje en al zeker niet als je gaat demaquilleren. Bij het reinigen van mijn huid heb ik bijna altijd last van een prikkend en branderig gevoel.

Mijn huid wordt rood en blijft nog ettelijke uren pijnlijk. Ik kan er voor kiezen om een extra mild product te gebruiken maar die reinigen vaak niet grondig genoeg. Het is dus vaak zwart of wit bij het reinigen van mijn huid.

Gelukkig helpt het wel als ik producten van de apotheek gebruik om mijn huid te kalmeren. De La Roche-Posay Tolériane Ultra crème werd me ooit voorgeschreven door de dermatoloog. Ik gebruik het product al jaren en het heeft echt een verschil gemaakt in mijn huid.Doordat ik zo tevreden was van die crème ben ik ook overgestapt op de La Roche-Posay Eau Micellaire voor de gevoelige huid. Dit product heb je al in meerdere artikels voorbij zien komen, waaronder de La Roche-Posay Brand Focus.

Ik heb een grote fles staan maar ik heb ook een klein flesje dat ik altijd bijvul. Dit flesje neem ik áltijd mee op vakantie, citytrip en als ik bij mijn vriend blijf logeren. Ik verlaat het huis niet zonder mijn micellair water.

La Roche-Posay Eau Micellaire Ultra

Het nieuwe La Roche-Posay Eau Micellaire Ultra

Sinds kort is er dus een La Roche-Posay Eau Micellaire Ultra versie. Het originele water was al bedoeld voor een gevoelige huid maar dit nieuwe water focust daar nog meer op. Deze gloednieuwe formule reinigt nog beter dan het origineel zonder agressiever te zijn.

Het originele water vond ik erg fijn voor de huid maar hij reinigde niet altijd even goed. Het was ideaal om foundation en oogschaduw mee weg te halen maar mascara en eyeliner gingen vaak iets lastiger. Hij was dus erg mild maar in bepaalde gevallen niet effectief genoeg.

Deze nieuwe versie is zo geformuleerd dat alle make-up en vuildeeltjes beter aan het product hechten. Hierdoor laat de make-up dus sneller los zonder dat je hard hoeft te wrijven.

Voor mijn oogmake-up is dat echt een enorme verbetering! Ook onzichtbare deeltjes hechten zich beter aan het product zodat je hem ook ‘s ochtends goed kunt gebruiken.

La Roche-Posay Eau Micellaire Ultra

Het eindoordeel

Ik was altijd al fan van het micellaire water van La Roche-Posay, al mocht het voor mij altijd iets doeltreffender werken. Ik dacht altijd dat ik moest inboeten qua comfort als ik een sterkere reiniging wou. Dat is gelukkig dus niet het geval!

Met de La Roche-Posay Eau Micellaire Ultra krijg je een zeer efficiënte reiniging op de gekende La Roche-Posay manier. Zelfs mijn extreem gevoelige huid voelt goed aan na het demaquilleren.

Als het voor mijn huid al werkt dan werkt het voor anderen waarschijnlijk ook. Daarom ga ik ook zeker een klein flesje halen om in mijn professionele make-upkit te stoppen.

Het Micellaire Water voor de gevoelige huid kost € 13,50 voor 200 ml, € 16,50 voor 400 ml en € 20,90 voor 750 ml. De producten van La Roche-Posay zijn verkrijgbaar bij de apotheek.

Wat vind jij van micellair water?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

7 Comments

 1. June 8, 2017 / 9:04 pm

  Super fijn dat het goed voor jou werkt. Mijn huid heeft dat natuurlijk helemaal niet nodig, dat snap je wel. Haha. :-p

 2. June 8, 2017 / 9:06 pm

  Ik ben nog zoekende wat huidproducten betreft, maar dit klinkt heel fijn

 3. June 8, 2017 / 9:52 pm

  Ik gebruik zelf altijd die van garnier, maar ben wel nieuwsgierig naar deze

 4. Christine Lamot
  June 8, 2017 / 9:58 pm

  Ik hoooou van mijn Bioderma! Ik gebruik nu Avène maar die is bijna op en dan ga ik weer naar Bioderma!

 5. June 8, 2017 / 10:04 pm

  Ik ben gek op dit merk. Zij brengen echt goede producten uit.

 6. June 9, 2017 / 6:39 am

  Altijd fan van micellaire water maar dit merk nog niet gebruikt. Klinkt wel super goed. Fijn dat er een versie is voor de gevoelige huid!

 7. layla
  June 11, 2017 / 11:29 pm

  Ik ken dit merk helemaal niet. Klinkt wel een fijn product

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?