La Roche-Posay Lipikar wasgel review

Een heerlijke douche kan soms echt deugd doen, alleen is je huid er achteraf soms niet zo blij mee. Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende producten op de markt die je huid uitdrogen, irriteren of zelfs doen jeuken.

Zeker als je van jezelf al snel last hebt van een droge of gevoelige huid is het niet evident om een geschikt product te vinden. En dat is exact de reden waarom de La Roche-Posay Lipikar wasgel op de markt werd gebracht.

Deze douchegel kan door het hele gezin gebruikt worden én irriteert de huid niet. In dit artikel vertel ik er graag meer over over de La Roche Posay Lipikar wasgel. Kijk je mee?

La Roche-Posay is een merk dat bij de apotheek verkocht wordt. Het merk zet zich vooral in voor mensen met een gevoelige en/of droge huid die bij andere merken moeilijk terechtkunnen. Ik ben zelf ook al jarenlang groot fan van het merk, net als mijn dermatoloog.

De La Roche-Posay Lipikar douchegel is een van de paradepaardjes van het merk aangezien het een ontzettend veelzijdig maar veilig product is.

Deze unieke wasgel kan namelijk door het hele gezin gebruikt worden. Baby’s, kinderen, volwassenen en senioren kunnen dit product naar hartelust gebruiken zonder problemen te ondervinden.

Ook kun je deze wasgel voor ontzettend veel verschillende zaken gebruiken. Je kunt hem als een gewone douchegel gebruiken maar hij mag bv. ook gebruikt worden voor het gelaat en voor de intieme zones.

Als je denkt dat zo’n hypo-allergene douchegel saai is, dan heb je het mis. Dit is niet de standaard geurloze douchegel zoals je zou verwachten.

De La Roche-Posay Lipikar wasgel heeft een zeer aangename en frisse geur. Daarnaast bevat deze wasgel ook niacinamide, een ingrediënt dat een kalmerende werking heeft op de huid.

Daarnaast bevat de Lipikar douchegel ook een aantal verzorgende ingrediënten waaronder glycerine en karitéboter. Deze stoffen zorgen er op hun beurt dan weer voor dat je huid lekker gehydrateerd wordt. Met deze wasgel hoef je dus niet bang te zijn dat je een droge huid zult krijgen na het douchen!

Je krijgt met deze Lipikar wasgel dus alle voordelen van een ‘normale’ standaard douchegel zonder de nadelen ervan te moeten ondervinden.

Ik ben zelf groot fan van dit product en koop het dan ook al járen! Ook krijg je deze wasgel geregeld gratis bij de apotheek als je een aantal producten van La Roche-Posay aanschaft dus ik zorg er altijd voor dat ik een voorraadje in huis heb.

Ik vind deze wasgel (in klein formaat) namelijk ideaal om mee te nemen op vakantie. Je kunt het gewoon delen met je partner en je kunt het ook gebruiken om je gelaat (en intieme zones) mee te wassen. Zo hoef je niet al teveel producten mee te sleuren en het is nog eens zuiniger voor je portemonnee ook!

Als je snel last hebt van een droge of gevoelige huid of je hebt een gezin dat graag hetzelfde product gebruikt, dan is deze La Roche-Posay Lipikar wasgel eigenlijk onmisbaar in je badkamer.

Deze wasgel heeft gewoonweg zoveel voordelen waardoor ik hem ten volste aan kan raden.

Zelf eens proberen? De La Roche-Posay Lipikar wasgel is te koop bij de (online) apotheek. Hij is verkrijgbaar in verschillende formaten, van 100 ml tot zelfs 750 ml.

Mijn favoriete formaat is de Lipikar Wasgel van 200 ml die je nu voor € 5,55 bij Pharmamarket kunt kopen.

Welke douchegel gebruik jij?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?