La Roche-Posay & oktober borstkankermaand

Kanker is een ziekte waar helaas al teveel mensen mee geconfronteerd werden. Al zo lang ik me kan herinneren staat de maand oktober in het teken van borstkanker en het onderzoek hiernaar. La Roche-Posay wilt daarom graag hun steentje bijdragen en meevechten tegen kanker. Daarom lanceerde La Roche-Posay een limited edition nagellak en een deel van de opbrengst gaat naar de Stichting tegen kanker. In dit artikel vertel ik jullie graag meer over dit mooie initiatief!

La Roche-Posay is een merk dat verkrijgbaar is bij de apotheek. Bij La Roche-Posay zetten ze al langer in op verdraagbare cosmetica, die bv. zowel door ouderen, baby’s en oncologiepatiënten kan gebruikt worden. Ze engageren zich met cosmetica om oncologiepatiënten te steunen in hun dagelijks leven.

Voor de oktobermaand, die ook wel gekend staat als de borstkankermaand, brengen ze dus een limited edition Toleriane Silicium nagellak uit. Deze nagellak komt in de signature kleur van het merk: blauw.

De La Roche-Posay Toleriane Silicium is een nagellak:

  • die Silicium bevat, een stof die de nagels versterkt en verstevigt
  • met UVA/UVB filters, om de nagels langer te beschermen & de glans langer te laten duren
  • met een gepatenteerd plat borsteltje voor een nauwkeurig resultaat
  • met een formule die getest is op allergie voor hoge tolerantie

Daarbuiten lanceren ze niet alleen deze nagellak maar schenken ze ook een bedrag aan het goede doel. La Roche-Posay schenkt namelijk 1€ per verkochte blauwe Toleriane Silicium nagellak aan de Belgische Stichting tegen Kanker.

Ben je dus nog op zoek naar een nagellak die hypoallergeen is? Of wil je graag de Stichting tegen Kanker steunen? Wees er dan snel bij! De blauwe La Roche-Posay Toleriane Silicium is limited edition en wordt verkocht zo lang de voorraad strekt. Hij heeft een adviesprijs van € 15,50 per stuk en wordt uitsluitend verkocht via de apotheek en parafarmacie.

Wat vind jij van dit initiatief? En van de kleur?

Share:

1 Comment

  1. October 9, 2018 / 8:18 pm

    ik wist niet dat ze dit deden. wat een goede actie zeg! en een hip kleurtje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?