web analytics

Tip: La Roche-Posay reisset voor € 9!

Tijdens de vakantieperiode bieden veel merken reissetjes aan aan een voordelige prijs. Ideaal om mee op reis te nemen maar ook gewoon om eens wat nieuwe producten te proberen zonder al teveel geld te spenderen. Een van mijn favoriete merken, La Roche-Posay, heeft nu ook zo’n reisset voor slechts € 9,00! Vandaag vertel ik je meer over deze leuke La Roche-Posay reisset.

La Roche-Posay reisset

Ik hou echt van reissetjes, zelfs al neem ik altijd full-size producten mee op reis (ja zo ben ik dan weer, haha!). Ik koop ze vooral om producten te proberen zonder dat ik de volle pot moet betalen. Is het wat dan koop ik het product full-size en is het niks, dan heb ik er niet zoveel geld aan moeten spenderen. Een ander voordeel van zo’n reissetje is dat ze meestal een pak voordeliger zijn, ook al zijn de producten in verhouding kleiner. Als je het gaat uittellen ben je dus meestal goedkoper uit.

La Roche-Posay reisset

Inhoud La Roche-Posay reisset

In dit setje (voor de gevoelige huid) krijg je de volgende producten:

 • Lipikar wasolie douche en bad 100 ml
 • Eau Thermale thermaal water 50 ml
 • Micellair water 100 ml
 • Anthelios XL Fluide zonnecrème 50+ 3 ml

Ik ben alleszins erg tevreden met deze set. Je hebt twee grote producten en twee samples maar wel voldoende om producten deftig mee uit te proberen, zeker voor die prijs. De set kost in iedere apotheek € 9,00 maar online kan je de setjes nog voor een voordeligere prijs vinden. Zo kun je deze kit via Viata kopen voor slechts € 7,92 waardoor alles nog voordeliger uitkomt. Het is dus een beetje zoeken maar of je hem nu voor de volle pot koopt of niet, het blijft een leuk setje!

LRP-set-1

De producten gaan direct mijn badkamerkast in en jullie krijgen binnenkort zeker nog een update. De Anthelios fluïde is waarschijnlijk iets te klein om uitgebreid te testen. Gelukkig heb ik de normale Anthelios crème al en dat is alleszins al een aanrader dus deze fluïde hopelijk ook!

Wat vind jij van deze La Roche-Posay reisset?

Amy
Share:

4 Comments

 1. July 31, 2016 / 1:40 pm

  Dit setje is indd handig om kennis te maken met deze producten. Ik koop zo vaak reissetjes want het is zonde om fullsize producten te kopen en als je er dan niet tegen kan is het weggesmeten geld. Het Therminaal water heb ik ook liggen

 2. Dineke Rozema
  July 31, 2016 / 3:47 pm

  Wat een fijn setje, ik ben benieuwd!

 3. July 31, 2016 / 6:55 pm

  Wat een fijn setje! La Roche Posay is ook echt één van mijn favoriete merken!

 4. Nienke Hilbrands
  August 1, 2016 / 10:32 am

  Ben dol op dit merk, dus dit is een wel hele fijne set!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?