web analytics

La Roche-Posay zonnecrèmes: deze moet je proberen!

De zomer komt er weer bijna aan dus het is belangrijk om je goed voor te bereiden. Of je nu in Nederland of België blijft of lekker op vakantie gaat, de zon is overal aanwezig dus je moet je zeker goed beschermen.

Toch vinden veel mensen dit lastig omdat ze de juiste producten nog niet gevonden hebben voor hun droge of juist vette huid. Bij La Roche-Posay vind je gelukkig voor iedereen iets geschikt en ik vertel er vandaag meer over!

Waarom een La Roche-Posay zonnecrème gebruiken?

La Roche-Posay is een merk dat bij de apotheek verkocht wordt. Je hebt hier waarschijnlijk al veel over gelezen op mijn blog, aangezien het echt mijn #1 skincare merk is.

Vanwege mijn droge en gevoelige huid reageer ik vaak allergisch op bepaalde producten en bij La Roche-Posay kan ik zeker zijn dat dat niet het geval is. Daarom grijp ik ook al jaren terug naar hun zonnebescherming en verzorging.

Sinds een jaar of twee geleden smeer ik me iedere zomervakantie ik met de Anthelios XL Comfort SPF50+ crème voor het gelaat. Deze crème is volledig parfumvrij en dus ook goed geschikt voor de gevoelige huid. Je herkent deze hydraterende producten van Anthelios aan het blauwe label.

La Roche-Posay zonnecrème voor een vette huid

Heb je eerder een vette huid en zoek je iets dat tegelijkertijd mat is en glimmen tegengaat maar wil je je wel goed beschermen? Ook dan kun je heel makkelijk bij de Anthelios lijn terecht. De Anthelios SPF50 Onzichtbare Mist is namelijk ideaal als je een vette en gevoelige huid hebt.

Deze superdunne nevel voelt heel fris aan op de huid en absorbeert bijna meteen zodra je hem aanbrengt. Hierdoor heb je dus geen last van een glimmende of plakkerige huid.

Ondanks dat het een dunne nevel is beschermt hij de huid toch voldoende tegen UV-stralen, zowel UVA als UVB. Hij is volledig waterproof én je kunt hem zelfs over je make-up aanbrengen.

La Roche-Posay After Sun

Merk je na een tijdje dat je huid toch wat rood is geworden en dat je niet voldoende gesmeerd hebt? Dan is het eigenlijk al te laat want eens je huid verbrand is, heb je eigenlijk al redelijk veel schade toegebracht aan de huid.

Helaas is een ongelukje snel gebeurd dus op zo’n moment is een after sun zeker welkom. Ook hiervoor kun je dus bij La Roche-Posay terecht!

Toen ik vorig jaar naar Orlando ging was mijn vorige after sun op. Ik stapte binnen bij mijn plaatselijke apotheek en daar raadden ze mij gelijk de Posthelios after sun aan, omdat deze ook goed geschikt is voor een gevoelige huid.

Veel after suns zitten volledig vol met parfum en andere narigheid die je zeker niet op je huid wilt hebben als je verbrand bent. Deze Posthelios gel is lekker luchtig, trekt snel in en brengt gelijk verkoeling.

Ik gebruik hem ook heel graag als ik niet verbrand ben trouwens! Je huid loopt namelijk áltijd schade op, of je verbrand bent of niet. Met zo’n after sun kun je het herstel van de huid bevorderen.

Ik kan dus oprecht zeggen dat ik fan ben van de zonneverzorging van La Roche-Posay (net zoals van hun gewone verzorging trouwens!).

De Anthelios gezichtsbescherming gebruik ik echt al jaren en ook van de after sun ben ik zeer tevreden. De onzichtbare mist is ook zeer handig om doorheen de dag over je gezicht heen te sprayen, zeker als je ook al make-up op hebt.

Heb je dus last van een zeer gevoelige huid die je goed wilt beschermen? Ga dan zeker eens langs bij je apotheek. Binnen het La Roche-Posay assortiment hebben ze zoveel verschillende producten dus een persoonlijk advies vragen is zeker aan te raden!

Een La Roche-Posay zonnecrème zou dus zeker het antwoord kunnen zijn op al jouw (huid)problemen tijdens de zomermaanden.

Met welke producten bescherm jij jezelf in de zon?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

1 Comment

  1. Griet
    June 3, 2018 / 11:15 am

    Ik ben ook fan van de Anthelios producten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?